Re: Změna práce před pravděpodobnou oper
Radila bych s hledáním nového místa počkat, až budete po operaci, po rekonvalescenci a sám schopen odhadnout, na co se budete cítit.Na novém pracovišti byste si měl domluvit nástup a vy jim místo toho budete muset vykládat o vašem zdr.stavu, o čekání na operaci a tak. Myslím, že pro Vás je to náročné období, kdy byste neměl zaměstnání měnit, přestože tam nejste již delší dobu spokojen. Držím place, ať všechno dobře dopadne a srdíčko si šetřete.
Re: Změna práce před pravděpodobnou oper
Také bych zatím neměnila. Tady i když ne ve zrovna asi dobrém prostředí máte nějakou jistotu co se týká období operace a pooperačním doléčování. Až pak v rámci nemocenské bych hledala něco jiného, dala se dohromady po všech stránkách, abych u nového zaměstnavatele nastoupila v plné síle, zdraví, s optimismem a elánem. Jistě pak budete spokojeni všichni. Přeji bezproblémový průběh a hodně zdraví.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2007 10:42
Můžete mi prosím poradit s mým rozhodnutím? Již několik měsíců intenzivně přemýšlím o potřebě změny mého stávajícího prac. povolání. Potřebuji nutně změnu, ale bohužel mám před sebou pravděpodobně operaci (srdeční chlopně), která si vyžádá delší rekonvalescenci cca 8 týdnů. Čekám na kontrolní vyššetření cca za měsíc, kdy se rozhodne o nutnosti operace, případně o další kontrole za 3 měsíce, tak jak tomu bylo při poslední návštěvě. Je vhodné za uvedených okolností absolvovat přijímací pohovory s vědomím, že po nástupu mohu být kdykoliv odeslán na operaci? Musím tuto informaci novému zaměstnavateli sdělovat? Mohu ji zatajit? Setrvání na stávajícím místě pro mě znamená vysokou psychickou zátěž. Mám dobře finančně hodnocenou práci, ale již jsem ztratil motivaci dále v ní setrvávat. Obávám se, že bych tímto krokem mého případného nového zaměstnavatele zrovna nepotěšil a mohl pokazit budoucí vztahy.Prodlužování termínu operace se může opakovat a tím i oddalovat moje změna. Jak se prosím zachovat?
Děkuji H.