Re: Lhůta pro exekuci
Jenže tady se jedná o něco jiného. Otec mě dlužil 16 tisíc, bratrovi 10 tisíc. Moji pohledávku mu ztrhli z účtu a bratrovu prodejem movitých věcí. Peníze na účtu v celkové výši dluhu pro mě, už má stát u sebe. Teď už jen čekám. Prakticky si myslím, že už nemají co dělat s těma penězi...takže co jim tak asi dlouho trvá?díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 4. 2007 21:46
Dobrý den, potřebovala bych se zeptat na to, jaká je lhůta pro vyplacení finančních prostředků vykonaných na základě provedení soudního rozhodnutí. Jedná se o to, že jsem na svého otce, který mi neplatil výživné, podala návrh na výkon soudního roz., soud se mi výjádřil, že to bere na vědomí, a že to vykoná. Dokonce otec se mi vyjádřil negativně, že již o své peníze přišel. Už je to téměř dva měsíce od posledního soudního dopisu, ve kterém píšou, že to bylo jž provedeno, a že i částka přiroste na účet. Bohužel, se tak zatím nestalo. Takže , otázka zní, jak dlouho má "stát" na vyplacení těchto peněz? bohužel se to nikde v zákoníku nepíše.
Děkuji za odpoveď