Re: ÚKLID
Pracuji ve stavební firmě a je to přesně tak, jak píše MH. Pokud není úklid ve smlouvě, tak zedníci uklízet nemusí. Pak by to měl ale obstarat objednavatel prací. My to ve smlouvě ošetřeno máme a dělníky honíme, aby uklízeli. Ale to, co popisujete, je i lhostejnost jejich zaměstnavatele, nedělá si tím zrovna dobrou pověst.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 4. 2007 9:37
Stavební firma v našem domě provádí opravu střechy.Na tuto střechu vstupuje po žebříku, který si dá před můj vchod do bytu. Po opuštění pracoviště však po sobě odmítá uklidit nepořádek který po sobě zanechá. když jsem je žádala,aby si po sobě uklidili, jen se mi vysmáli. Zavolala jsem tedy jejich stavbyvedoucímu a ten se mi vysmál také. Vzhledem k tomu, že práce mají trvat ještě šest týdnů, zajímalo by mne, zda je firma povina po sobě uklidit. jak mám postupovat v případě že je to povinost pracovníků stavby po opuštění pracoviště zanechat po sobě uklizeno. Děkuji Vám za odpověď