Re: Webhostingové služby, nebyla faktura
Souhlasím se Zdenou, takže bych dělala mrtvého brouka a třeba na to zapomenou (proč se zbytečně připomínat). Pokud nezapomenou, tak buď dát do nedaňových nákladů roku 2007 nebo dodatečné za 2006, ale to mi přijde zbytečné kvůli 3 měsícům.
no, mrtvého brouka, my jsme ale tu částku uhradili na základě té smlouvy, takže to asi nic a dodatečný se mi taky dávat nechce, i když je to tisícovečka na DPH
A ta smlouva nemá náležitosti účetního a daňového dokladu? Obecně: Tyto internetové služby se většinou vyřizují emailem, takže je velmi pravděpodobné, že vám i případný daňový doklad poslali emailem - třeba ho má někdo v počítači. A určitě by pro ně nebyl problém poslat vám kopii.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 4. 2007 14:22
Dobrý den, moc prosím o pomoc, vloni jsme uzavřeli slouvu s poskytovatelem webových služb a je to na 2 roky, Bylo to v říjnu 2006, nedali nám však fakturu a já jsem si toho všimla až teď, měla bych si ji vyžádat a äsipodat DDP, že? Neexistuje jiná alternativa?
Díky
F.