OT: černý humor
to je v dnešní nejisté době v podstatě doba neurčitá. :-)
Re: OT: černý humor
Po této novele, která říkala, že pracovní poměry, uzavřené před její platností, se řídí dosavadními předpisy, bylo skutečně vysvětlení takové, že pracovní poměry na dobu určitou, které byly uzavřeny před ní se mohou prodlužovat stále. Pak se tady o tom dost debatovalo a nakonec vyšlo několik vysvětlivek od právníků, kterí tvrdí, že pokud to prodloužení spadá už do doby po novele, musí se řídit novými předpisy. Tzn. že podle těchto tvrzení by prodloužení, které Vám dali v roce 2005 mohlo být již jen do roku 2007 (nepíšete v kterém měsíci to bylo). Tzn. že nyní v roce 2007 by uplynula doba určitá a pracovní poměr by buď skončil nebo byste ji dostala již na dobu neurčitou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 4. 2007 18:56
Dobrý den. od roku 2001 jsem zaměstnaná a již 3x mi od tohoto roku byla prodloužena smouva na dobu určitou. Tudíž mám vlastně stále smlouvu na dobu určitou. Kdy můžu požadovat po zaměstnavateli smlouvu na dobu neurčitou?
Moooooc děkuji za odpověď..........
PS: vím že už takových dotazů máte plný zub...........