Re: POHODA nebo EKONOM?
Já mám Pohodu,sice jsem se s ní ze začátku trápila,ale dneska už na ni nedám dopuistit a taky podle zdejšího fora vidíte,že je Pohoda hodně rozšířená a taky mají prima hotlinku,takže když něco nevím,tak mi vždycky poradí. Ekonom neznám,uvidíte,někdo se k diskuzi určitě přidá.
>>>Dobrý den,
>>>ve firmě chceme změnit účetní sw. Rozhodujeme se mezi
>>>Pohodou a ekonomem.
>>>Zpracováváme velké množství v podstatě stejných dat,
>>>sklad do cca 40 položek, FP 7000, FV 17000, pokladna
>>>1000, banka 12000.Je možné např.hromadné zaúčtování
>>>vybraných dokladů , automatické párování
>>>homebankingu?
>>>Podělte se o své názory a zkušenosti.
>>>Děkuji
>>Já mám Pohodu,sice jsem se s ní ze začátku
>>trápila,ale
>>dneska už na ni nedám dopuistit a taky podle zdejšího
>>fora vidíte,že je Pohoda hodně rozšířená a taky mají
>>prima hotlinku,takže když něco nevím,tak mi vždycky
>>poradí. Ekonom neznám,uvidíte,někdo se k diskuzi
>>určitě
>>přidá.
>
>V blízké době začnu s ekonomem, tak by mě také zajímal
>nějaký názor. Na škole jsme dělali v pohodě a až na
>pár věcí je super.
Pokud myslíte IIS Ekonom Tábor....nedoporučuji!!! Pracuji v něm nyní...dříve v Pohodě. Jistě je to jen můj subjektivní názor, ovšem velmi silně jsem přesvědčena, že Ekonom je vhodný pro obrovnské firmy,které mají několik účetních na každou oblast účetnictví.Např. na mzdy,fakturace,banku,pokladnu....atd. Pro firmy,kde jedna nebo dvě účetní zpracovávají vše...je dle mého názoru mnohem vhodnější a jednodušší Pohoda.
Pracuji v Pohodě i v Ekonomu, Pohodu mohu doporučit, až na pár maličkostí je pro menší a střední firmy dobrá-jenom mzdy mi moc nevyhovují, na to mám Perm. Ale Ekonom - ten mi k srdci nepřirostl, nevyhovuje mi, a mzdy v Ekonomu už vůbec nemám rád. Ale to je jen můj názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 4. 2007 19:48
Dobrý den,
ve firmě chceme změnit účetní sw. Rozhodujeme se mezi Pohodou a ekonomem.
Zpracováváme velké množství v podstatě stejných dat, sklad do cca 40 položek, FP 7000, FV 17000, pokladna 1000, banka 12000.Je možné např.hromadné zaúčtování vybraných dokladů , automatické párování homebankingu?
Podělte se o své názory a zkušenosti.
Děkuji