Re: Nepovedená výpověď
To,že jste vyhrál konkurz,nebyl zřejmě pro vznik nového pracovního poměru důvod,a to,že vás už bývalý zaměstnavatel nechce,se nemůžete divit. o jeho firmu jste ztratil zájem už tím,že jste scháněl něco jiného,bohužel,i to je život a vám nezbývá nic jíného,než se rozhlédnout v jiných vodách tím spíš,že jste neměl nic písemně uzavřeno.Hlavu vzhůru,svítí sluníčko a jestli jste šikovný,tak se určitě uplatníte jinde a příště si dáte větší pozor při výběru zaměstnání
Re: Nepovedená výpověď
Je to asi drahé školné, ale potřebné.:-))
Bez podepsané smlouvy či jiného písemného dokumentu jste v důkazní nouzi.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 4. 2007 7:43
Vyhrál jsem konkurz na nové zaměstnání, načež jsem se domluvil se svým současným zaměstnavatelem na ukončení prac. poměru dohodou.Nyní mi "budoucí" zaměstnavatel oznámil, že rakouský majitel nechce přijímat další zaměstnace a tudíž k nim nemůžu nastoupit. Současný zaměstnavatel ke mně taky ztratil důvěru a asi skončím jako nezaměstnaný. Existuje, prosím, nějaký způsob obrany? Vymáhat na nesolidním zaměstnavateli ušlý zisk či něco podobného? Na to, že mě příjme ovšem nemám žádný papír. Děkuji za radu.