Re: POHODA-mzdy
Taky tam účetní sestavy nemám,jako dopravní firma zpracovávám různé výkazy pro ministerstvo,kde potřebuji hodně věcí(např.fond prac.hodin,hr.mzdy..)a to vše nárůstem,takže třeba v září nevím jak to vytisknu za tři kvartály,na tohle se mi sestavy ve mzdách v POHODĚ nelíbí.Ale co,máme duben,do konce roku daleko..
Moc díky za odpovědi
Re: POHODA-mzdy
Martino, úplně vím, co potřebujete! Podobné sestavy také potřebuji, ale Pohoda je bohužel nenabízí! Každý měsíc si je vysčítávám a vytvářím sama! Nejhorší jsou ty, které jsou načítané! To 2 dny nedělám nic jiného, než sestavy! Koupila jsem si od nich dokonce nový software Report Desinger na úpravu sestav, ale nepomohlo to! Už jsem psala na servisní podporu Pohody, a tam mi nabídli, že mi sestavy vytvoří přímo na míru, ale cena za 1 hod. práce je 480,--! Klidně bych do toho šla, protože ten čas a nervy, které tomu musím měsíčně věnovat, za to nestojí, ale když jsem jim napsala, o jaké sestavy bych měla zájem, už se neozvali! :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 4. 2007 17:34
Dá se prosím v Pohodě vytisknout souhrny hrubých mezd např.za 1.čtvrtletí? Vždy mi to jde za jeden určitý měsíc,ale dohromady ne.
Nebo cokoli ve mzdách za víc měsíců.Díky