Podstrčení důkazů

• (neregistrovaný)

26. 4. 2007 16:59

Podstrčení důkazů:Stala se mi jedna taková věc, byl jsem nakoupit v jednom nejmenovaném obchodním centru...a stalo se mi to že jsem chtěl odejít(nic jsem si k nákupu nevybral) a těsně před vchodem mě zastavil pán a ukázal mi průkaz a řekl ať jdu za ním tak budiž(tím podle mě porušil první zákon), tak jsme šli(já a ještě jeden známý) k nim někam tam dozadu milý pán odešel někam a za chvíli přišel zase jiný zaměstnanec a ten nám neotřele řekl ať vyprázdníme všechny kapsy a ať ukážeme batohy, něměl na to právo ale nevím co by udělal kdyby jsme to neudělali...dobrá neměli jsme co schovávat tak jsme to udělali,nic samozřejmě nenašli, divil jsem se že pán se o to ani nějak moc nezajímal a že by očekával že něco najde tak to taky ne, ani se nějak neměl k tomu se pořádně podívat do batohu.Najednou přišel zase ten pán co nás tam odvedl a řekl nám:,,Takže vy nic nemáte jo?!''a my ne a najednou nohou zpoza rohu vysunul dvě krabičky cigaret a řekl:,,A co je tohle'' samozřejmě to vypadalo jako nahrané zaprvé kvůli tomu že kdybyjsme něco ukradli tak by jsme určitě to nevyhazovali z kapsy přímo u nich v kanceláři(nebo jak se tomu říká) a za druhé když jsme tam šli tak ten pán šel za naámi a ne před námi...takže v podstatě by něco vidě kdyby jsme vyhodili..no nic no pak přijela Policie ČR a sepsali to.Proč vám to říkám...no protože bych je chtěl zažalovat ale nevím jestli mám zažalovat přímo pána co mě odvedl a nebo přímo obchodní centrum??a za co nevím napadlo mě že za to že mě prohledával bez policie ČR a za křivé odbvinění a za podstrčení důkazů...nevím co jěště při tomto porušil myslíte že mi by jste mi někdo mohl poradit, děkuji předem za všechny odpovědi a jestli se tzo sem nehodi tak se předem omlouvám....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 4. 2007 17:27

anonymous (neregistrovaný)

Re: Podstrčení důkazů
      Otázka zní, co vlastně policie ČR sepsala, co jste podepsal, jakou to bude mít dohru atd.atd.
      Nejsem právník a asi jediná rada může být, že tohle řešit s právníkem.
      Ale vyplatí se Vám to? Vždyť jste na vše přistoupil dobrovolně, takže se nemáte o co opřít. nic z nich stejně nevyrazíte. Chápu Vás, ale řešení pro normálního smrtelníka nevidím. Třeba Vám napíše někdo lepší informace.

• 26. 4. 2007 17:38

vcelka (neregistrovaný)

sic máte asi pravdu ale mě nejde o to z nich něco ''vyrazit'' ale jen chci si prosadit pravdu podle mě je to sprosté a drzé něco takového udělat mě by udělalo největší radost kdyby ty zaměstnance třeba vyhodili.Sice to asi nebude mít takové následky ale docela mě to dostalo, sem nečekal že se mi stane něco co vidím v každém druhém filmu....

• 26. 4. 2007 22:06

alena (neregistrovaný)

takže samo, že žalujete firmu pro kterou pracují a jestli jste měl s sebou kamaráda, tak máte svědka. Poslala bych jim dopis s popisem co se stalo, trochu bych je vystrašila, že to dám do televize. Pánové zřejmě berou premie od počtu zadržených, tak bych se jim snažila zavařit. Pořádnej skandál pomůže víc než právník. Měl jste říct , ať tedy zavolají policajty a že by Vás zajímalo , jestli na těch cigaretách najdou Vaše otisky a jestli jste neměl rukavice,tak bych chtěla vidět jeho obličej, jak by se tvářil.

• 26. 4. 2007 22:19

ZdenaR (neregistrovaný)

Pán nám tu asi píše nějaké pohádky, že? Každý pořádný kuřák ví, že takhle se cigarety - coby falešný důkaz - prostě podstrčit nedají. Cigára Vám bez předchozího zaplacení přece nikdo do ruky nedá:-))

• 28. 4. 2007 21:53

vcelka (neregistrovaný)

Jestli máte ve městě lidl tak se tam zajděte kouknout a uvidíte

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).