Re: OT: Ani kráva, ani kůň, že by účetni
Moc hezký. Místo svátečních řízků se smažit s kravokoněm :-)
Pojďte se raději líbat pod rozkvetlou třešeň (ne se mnou,já jsem žena!), protože se mi zdá, že budete potřebovat hodně síly, abyste toho mutanta dostala do správné ohrady. Pevné nervy přeje Zuzik.
Nepla, to musí být francouzák až do omdlení :-) Zuzik
Hele Zuzíku, nemáš pravdu, nemusí to být francouzák, platí to dokonce i virtuálně :-))).
Tohle jsem psala před rokem:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=216765
A takhle mi odpověděl milý neznámý:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=216769
Jana F.
Re: OT: Virtuálně pro holky i klucí
Ale ta Davidova virtuálníplatonická puska byla taky v tu chvíli pro Tebe asi velmi příjmená, že Jani?
Je zvláštní, jak někdy potěší taková drobnost od úplně neznámého člověka ....
Kdybych byla chlap, tak bych Vám, holky všem poslala virtuální pusiny a nejen to ! Já bych byla takový borec, že bych si Vás aspoň některé našla osobně a pomuchlovala bych Vás pod třešní, abyste neuschly !
Ale jelikož jsem žena, tak tímto žádám všechny přítomné muže, aby své blízké i vzdálené ženušky políbili i třeba virtuálně a byli na ně aspoň dnes hodní. Zuzik
>>>>>>>>Zuziku, já to neberu tak tragicky, tragičtější je to,
>>>>>>>>že budu muset sehnat chlapa pod třešeň, protože ten
>>>>>>>>můj má pořádnou chřipku, tak asi nenajdu odvahu, leda
>>>>>>>>že
>>>>>>>>by políbení bylo někde na zátylek do vlasů. Platí to
>>>>>>>>taky?
>>>>>>>
>>>>>>>Nepla, to musí být francouzák až do omdlení :-)
>>>>>>xxxxxxxxxxxxxx
>>>>>>I do pihele tmavýho!!!!!!!!!
>>>>>
>>>>>Nic si z toho nedělejte. Já zas nemám třešeň. Tak já
>>>>>se jdu líbat pod něco jiného ( nejlíp pod peřinu) a
>>>>>Vy
>>>>>si s mužíčkem udělejte prvního máje až bude fit.
>>>>>Heslo dne : Prvního máje a druhého nemá je ! Zuzik
>>>>***************
>>>>Hele Zuzíku, nemáš pravdu, nemusí to být francouzák,
>>>>platí to dokonce i virtuálně :-))).
>>>>Tohle
>>>>jsem
>>>>psala
>>>>před
>>>>rokem:
>>>>http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=216765
>>>>A takhle
>>>>mi
>>>>odpověděl
>>>>milý
>>>>neznámý:
>>>>http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=216769
>>>>Jana F.
>>>>****************
>>>dyť to je sranda...
>>>že mi fšecko věříš....
>>>Naši zadci-předci si přeci francouzáky nedávali, to
>>>vím taky, ale nějaká pusina tam být musí. Ale
>>>skutečná,
>>>ne vrtuální brrrrr. Zuzik
>>
>>Ale ta Davidova virtuálníplatonická puska byla taky v
>>tu chvíli pro Tebe asi velmi příjmená, že Jani?
>>Je zvláštní, jak někdy potěší taková drobnost od
>>úplně
>>neznámého člověka ....
>>Kdybych byla chlap, tak bych Vám, holky všem poslala
>>virtuální pusiny a nejen to ! Já bych byla takový
>>borec, že bych si Vás aspoň některé našla osobně a
>>pomuchlovala bych Vás pod třešní, abyste neuschly !
>>
>>Tady (na Jižní Moravě) budou asi pod rozkvetlými stromy pěkné fronty. Stromy letos kvetly brzy. Takže jdu a) hledat strom, b) hledat někoho, kdo by mě políbil.
Ženete, jo :-)))? To ho máte lákat :-))). Ale abyste nedopadla jako já loni: v noci jsem ho viděla chodit po zahradě, tak jsem si vzala bílou noční košilku na ramínka a drkotajíc zuby šla ho jakoby potkat na té zahradě. A víte co řekl, když mě viděl? "Tady straší...". Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 5. 2007 10:22
Všem ahoj a krásný máj,
nemohu, než se s Vámi podělit o svůj zážitek.
Včera se mi dostalo do rukou "účetnictví" OSVČ, má nainstalovaný sftw na účetnictví, bohužel jsem z něho nemohla dostat, jestli opravdu vede účto anebo DE (duší je to DE), předkontance mu kdysi kdosi naházel do počítače,... říkám,kde máš závěrku? odpověď: no, to jsem vyjel nějaký papír a dal jsem ho daňovému poradci, aby mi udělal DaP. Ptám se, máš kopii DaP a "toho" papíru? no, nemá....říkám, opravdu jsi tam uvedl, že vedeš účetnictví? odpověď: nevím, to poradce ..... nemám se momentálně čeho chytit, protože zkonil co se dalo, navíc by mne zajímaly přílohy k DaP, pokud už vážně loni vedl podvojko (vzhledem k tomu, jak to vypadá, tomu nemůžu uvěřit) .... naštěstí se mi ten jeho letošek podařilo dostat na můj počítače, dokladů za tento rok zase není tak moc (i když je zatím v rukou nemám), tady se neúčtovalo např. o fakturách přijatých, ale pouze o platbách, např. 518/221, takže to dostal i do přiznání k DPH, nějaké počáteční stavy na účtech taky ne .. číselné řady se mu tam motají už z roku 2004,.....no těším se na ty papíry od toho poradce, na základě kterých dělal DaP a přehledy, zatím vím, že má OSVČ doplatit 24000,- na SP za loňský rok, ale vzhledem k tomu, že za 1.čtvrtletí nevykazuje žádný zázračný příjem a nevypadá na to, že by je měl i minulý rok, tak jsem zvědava....... netušila jsem, že něco, čemu kdosi říká účetnictví, může víc vykazovat znaky DE než se sluší a patří.
Kdysi, když se rozpadala federace, akýsi Slovák prohlásil, že federácia je cosi ako kravokoň,.... vida, mně se poštěstilo setkat se s ním i v účetnictví.
To jenom pro zpestření, ..... zase jeden živnostník ušetřil. Mějte se fajn.