Re: Nesouhlasí 343 a danové priznání 12/
Máte 343 rozdělenou - na DPH z přijatých a na DPH z vydaných? Snažte se to nějak vylučovací metodou (tedy jestli je to možné, pokud nemáte dělení, bude to horší). Ale to odštávání vás nemine. Pokud se jedná o jedno číslo, nevím jaký máte program, mohu si dát filtr a zkusit vyfitrovat částku o kterou vám to nejde. A porovnat jestli je v účtu a v DPH. Horší je, když to není jen z jedné částky. Tak Vám přeji hodně úspěchů a pevné nervy! Chce to udělat si nějaké opatření (kontrolovat si stavy průběžně (týdně?), nebo to rozdělení účtů také pomůže)
učtuji v Money - uf tak to budu muset zkontrolovat cely rok 2006, to bude hruza
>>>>Dobrý den,
>>>>kdyz si vyjedu stav účtu 343 k 31.12.2006, tak mi
>>>>nesouhlasi s dan. priznanim za prosinec 2006. Nevite
>>>>nekdo,jak najit chybu?
>>>>Jedna se cca o 950 Kc.
>>>
>>>Já bych si vyjela podklady k DPH a pohyb na účtu 343
>>>z
>>>účtové osnovy a odškrtala bych to.
>>Máte 343 rozdělenou - na DPH z přijatých a na DPH z
>>vydaných? Snažte se to nějak vylučovací metodou (tedy
>>jestli je to možné, pokud nemáte dělení, bude to
>>horší).
>>Ale to odštávání vás nemine. Pokud se jedná o jedno
>>číslo, nevím jaký máte program, mohu si dát filtr a
>>zkusit vyfitrovat částku o kterou vám to nejde. A
>>porovnat
>>jestli je v účtu a v DPH. Horší je, když to není jen
>>z
>>jedné částky. Tak Vám přeji hodně úspěchů a pevné
>>nervy! Chce to udělat si nějaké opatření (kontrolovat
>>si
>>stavy průběžně (týdně?), nebo to rozdělení účtů také
>>pomůže)
>
>učtuji v Money - uf tak to budu muset zkontrolovat
>cely rok 2006, to bude hruza Money neznám, bohužel vám nepovím, ale jen mě zaráží, - nevím jaký jste plátci- já si kontroluji účet vždy na Daň.přiznání, ale to vy taky zjistíte, jestli se vám to stalo v lednu nebo březnu, apod, ne? Nebo to bude narůstat, a nebo ještě lepší varianta, že to může být jednou nahoru , jednou dolů,,,,,,,,,a to už nechci být špatný prorok! Zkuste to tou vylučovací metodou co to půjde!
nasla jsem dobropis - vystaveny v roce 2006, ale potvrzeny az v roce 2007 - takze kdyz hodnotu DPH z dobropisu odectu oe dan. priznani 12/2006, tak mi dan. priznani za 12/2006 a ucetn 343 nesedi o 8,91 Kc? Mam hlledat chybu nebo to dat jako zaokrouhleni?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 5. 2007 10:41
Dobrý den,
kdyz si vyjedu stav účtu 343 k 31.12.2006, tak mi nesouhlasi s dan. priznanim za prosinec 2006. Nevite nekdo,jak najit chybu?
Jedna se cca o 950 Kc.