Re: Kontakt na RK Pokorný-reality,Brno-Ú
zkuste žabčice
http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/report?sysinf.vypis.CEK=700008265&sysinf.vypis.rozsah=uplny&sysinf.@typ=transformace&sysinf.@strana=report&sysinf.vypis.typ=XHTML&sysinf.vypis.klic=c298e613423219e5645568c70d445dde&sysinf.spis.@oddil=C&sysinf.spis.@vlozka=49392&sysinf.spis.@soud=Krajsk%FDm%20soudem%20v%20Brn%EC&sysinf.platnost=11.05.2007
Považujete-li za nezbytné využívat toto fórum k řešení takových problémů, pokračujte prosím u TOHOTO příspěvku a nezakládejte nové thready k tomuto problému - budou mazány!
Ke získání kontaktu jistě není nezbytné veřejně někoho obviňovat z podvodu (i kdyby to byla pravda). Nemůžete-li své trvzení prokázat, vystavujete se nebezpečí trestního stíhání pro křivé obvinění.
>>Včera mě kontaktovala dopisem RK Pokorný-reality,
>>Brno
>>a žádají po mně pohledávku velmi vysoké výše.Před
>>2lety jsem jim dala souhlas,že mohou mou
>>nemovitost(RD)
>>nabízet v jejich kanceláři. Exkluzivitu jsem odmítla
>>podepsat!!!(pro špatné dřívější zkušenosti).
>>RK Pokorný mi žádného zájemce po dobu 12/2005 až do
>>dneška nenašla a ani nepřivedla.Nyní po mně žádají
>>"smluvní pokutu" . Jedná se o podvod!!!!! Kontakty z
>>doporučeného dopisu ani z internetových stránek jsou
>>neplatné. Všechna telefonní čísla jsou zrušena!!!!
>>Kdo má podobnou zkušenost,nebo kontakt na Tomáše
>>Pokorného (1977), nebo Marii Pokornou(1946),prosím
>>kontaktujte na e-mail.
>>
>>Děkuji! RP
>
>Považujete-li za nezbytné využívat toto fórum k řešení
>takových problémů, pokračujte prosím u TOHOTO
>příspěvku a nezakládejte nové thready k tomuto problému -
>budou mazány!
>Ke získání kontaktu jistě není nezbytné veřejně někoho
>obviňovat z podvodu (i kdyby to byla pravda).
>Nemůžete-li své trvzení prokázat, vystavujete se nebezpečí
>trestního stíhání pro křivé obvinění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 5. 2007 11:27
Včera mě kontaktovala dopisem RK Pokorný-reality, Brno a žádají po mně pohledávku velmi vysoké výše.Před 2lety jsem jim dala souhlas,že mohou mou nemovitost(RD) nabízet v jejich kanceláři. Exkluzivitu jsem odmítla podepsat!!!(pro špatné dřívější zkušenosti).
RK Pokorný mi žádného zájemce po dobu 12/2005 až do dneška nenašla a ani nepřivedla.Nyní po mně žádají "smluvní pokutu" . Jedná se o podvod!!!!! Kontakty z doporučeného dopisu ani z internetových stránek jsou neplatné. Všechna telefonní čísla jsou zrušena!!!!
Kdo má podobnou zkušenost,nebo kontakt na Tomáše Pokorného (1977), nebo Marii Pokornou(1946),prosím kontaktujte na e-mail.
Děkuji! RP