Re: špatně navedená Fa - DPH uzavřeno PO
Neznám účetní program POHODA, ale já bych na 35,- Kč dodatečné přiznání k DPH nepodávala, a opravila bych to v aktuálním měsíci. Penále se vyměřuje až od 100,-- Kč, čili z takhle malé částky Vám nic nevyměří.
Re: špatně navedená Fa - DPH uzavřeno PO
Já účtuji v Pohodě a naší účetní se stalo něco podobného - prohodila základ daně a DPH. Opravili jsme to tak, že interním dokladem jsem udělala opravu tohoto dokladu a zahrnula do DPH v měsíci, kdy jsem opravu provedla. Př. doklad z ledna, opraveno v červenci, do DPH zahrnuto v červenci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 5. 2007 9:15
Dobrý den, až teň na základě upozornění dodavatelské firmy jsem zjistila následující chybu. Zaevidovala jsem do účetního programu POHODA přijatou fakturu a spletla se v částce o 35,- Kč. Přiznání k DPH je již podané a tak nevím co s tím, jak to opravit. Poraďte prosím, ještě jsem takový problém neřešila. Vlaďka