Re: Pro mzdové- náhrady na dovolenou
vytiskněte si mzdové listy pozpátku až tam, kde má nějaký výdělek a jděte s tím na sociálku, kde Vám s tím pomohou a průměr Vám spočítají. měla jsem podobný případ a pani ze sociálky mi ochotně pomohla. Teď vím, že to mám na 100% dobře.
Re: Pro mzdové- náhrady na dovolenou
můžete mi vysvětlit proč by paní ze sociálky měla počítat průměr pro dovolenou?
Na dovolenou je v tomto případě třeba stanovit průměr pravděpodobný - jak jej určíte záleží na Vás, případně na vašem vnitřním mzd. předpisu - může jít o průměr poslední nebo vypočítaný podle výše uvedeného výpočtu (lze povýšit i o prémie pokud by na ně měla nárok), průměr lze i určit podle pracovníka, který vykonává srovnatelnou práci apod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 5. 2007 12:28
Dobrý den,
Paní pracovala u nás a odešla na mateřskou, teď si má čerpat dovolenou, jenže počítač nemůže najít půměr, neboť byla na mateřské a před tím marodila. Z jakého období, nebo z čeho počítám průměr na dovolenou? Počítám pravděpodobný? Nebo vemu průměr ktyrý měla před rokem, než začala marodit a než odešla na mateřskou. Děkuji