Poskytování cateringu

  • (neregistrovaný)

    16. 5. 2007 15:11

    Restaurace začne poskytovat cateringové služby. Pokud si zákazník objedná jídlo pouze s dovozem měli bychom účtovat 5% DPH. Ale podle mne, by měla být cela jídla nižší, než kdybychom jídlo zákazníkovi poskytli se službami.
    Například: cena chlebíčku 12,- tj. s 19% DPH
    cena chlebíčku 10,50 tj. s 5% DPH

    Nemohu přeci účtovat stejné ceny s 5 a 19% DPH. takže nic prakticky neušetřím, když budu poskytovat catering s 5% DPH o co míň vydělám o to míň odvedu.

    Uvažuji správně?

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).