Smlouva o vedení účetnictví pro "Docent"

• (neregistrovaný)

22. 5. 2007 17:45

Dobrý den,

procházela jsem diskuzi a objevila, že jste "pár" lidem posílal mustr na Smlouvu o vedení účetnictví.

Mohla bych taky poprosit? Na mail vkvetonova@svcs.cz

Díky moc -))) zachránite mě před hledáním ...

Dále prosím o radu zkušenějšího .... ŽL mám od 6.4., smlouvu uzavřu od měsíce dubna, ale jelikož jim účto vedu již od ledna, potřebovala bych vyfakturovat zpětně, co myslíte, mám to kamuflovat do něčeho jiného nebo mohu napsat vedení účetnictví 1-4/07? Díky za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 5. 2007 21:22

Tatiana (neregistrovaný)

Re: Smlouva o vedení účetnictví pro "Doc
      *** A co tak napsat: Zpracování účetnictví 1-4/2007. To jste přece mohla stihnout během dubna, ne?

• 23. 5. 2007 7:26

Veronika (neregistrovaný)

Re: Smlouva o vedení účetnictví pro "Doc
      *** no právě že je měsíční plátce, omlouvám se, že jsem nenapsala tuto "maličkost" do dotazu ... lednové a únorové DPH odevzdali tak, jak jim to "vyplivnul" jejich účetní SW a já jsem to kontrolovala zpětně .... Jde o to, že mají veškeré účtování nastaveno automatizovaně, jejich sekretářka má seznam kódů, jak zaúčtovat běžné operace, u těch, co v seznamu nemá mi zavolá, já pak následně vše jen kontroluji a účtuji o mzdách a ostatních interních záležitotech. Takže teoreticky bych první 3 měsíce mohla vyfakturovat jako nějakou kontrolu 1-3/07 pro převzetí účetnictví .... Prosím a neměli by jste vzor smlouvy na vedení účetnictví?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).