Re: nemocenska v MO
můžete si zažádat o ČID nebo PID důchod /na OSSZ ve Vašem bydlišti/- mohou ale nemusejí Vám ho přiznat, ale žádostí se musí zabývat, už asi máte podpůrčí dobu vyčerpanou, tak se bude muset něco rozhodnout
dnes je také moderní zažalovat lékaře,pokud si myslíte, že zvolili špatnou léčbu, ale pokud nemáte dobrého právníka, tak to bych do toho nešla (já bych tuto cestu asi nevolila, ale už dost lidí něco vysoudilo)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 5. 2007 10:42
dobry den prosim o radu v červnu 2005sizlomila ruku a v listopadu 2005 mi tam daval doktor šroby celou dobu sem nemarodila. V roce 2006 v listopadu mi sroby daval doktor ven bohuzel ruka boli a prislo se nato ze tam mam ulomenej kloub.Odlistopadu 2006marodim a cekam na magnetickou rezonancia pak na operaci,ale pani doktorce se to zda dlohe marodeni tak me uz 4poslala na posudkovou komisi ta mi to nekdy prodlouzi a nekdy ukonci aniz by me ta komise videla .Pracuju jako servirka a do te ruky nic nevezmu a pani doktorka mi rekla ze si mam najit jinou praci uz su zoufala a bojim se ze mi to posudkova 29.5.2007 ukonci a z prace me propusti protoze to delat nemuzu . Muze mi prosim nekdo poradit co mam delat.Dekuju