Formulář na bezdlužnost?

• (neregistrovaný)

28. 5. 2007 8:33

Dobrý den,
    potřebuji pro registraci výpisy, že žádným institucím nedlužíme.
    Existují formuláře zvlášť pro FÚ, OSSZ a zdravotní pojiš´tovny?
    Jestli ano, kde je najdu.

Moc děkuji

Jitka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 5. 2007 8:41

Edita (neregistrovaný)

Re: Formulář na bezdlužnost?
      Některé zdrav. pojišťovny mají tuším vlastní formulář, mrkněte na net. Já mám ovšem 4 vzory dopisu, volnou formou, asi takto:

FÚ:
      obracím se na Vás se žádostí o vydání potvrzení o tom, že:
      firma x,y, IČ, adresa MMMM nemá u Finančního úřadu v ZZZ splatné daňové nedoplatky.

celní úřad:
      obracím se na Vás se žádostí o vydání potvrzení, že firma XY, nadluží celním úřadům České republiky.
      Potvrzení žádáme pro Úřad práce ZZZ – dle zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti.

zdrav. pojišťovny:
      obracím se na Vás se žádostí o vydání potvrzení o tom, že firma XY
      nemá u Vaší zdravotní pojišťovny žádný splatný nedoplatek.

ČSSZ:
      obracím se na Vás s žádostí o vydání potvrzení o tom, že firma xy
      var. symbol : 111111111 nemá u České správy sociálního zabezpečení nedoplatky.

Vyřídila jsem s těmito žádostmi několik dotací. Odpověď nejdéle trvá Vojenské zdrav. poj. (do 14 dnů).

• 28. 5. 2007 8:42

iveta (neregistrovaný)

nevím jak je to na OSSZ a ZP ale na FÚ mají (teda aspoň na našem FÚ) mají vytisknutý formulář, který se na FÚ vyplní a podá a taky záleží na tom pro koho to budete chtít - v určitých případech se platí poplatek

• 28. 5. 2007 8:48

Edita (neregistrovaný)

Nevím, já jsem zatím (naposledy v únoru t.r.) uspěla s žádostí volnou formou, jak jsem již napsala, podepsanou jednatelem. Vím, že ale někde formuláře jsou. Poplatek jsem nikdy nikde neplatila, co není ale může být.. Edita

• 28. 5. 2007 9:41

iveta (neregistrovaný)

na FÚ záleží na tom pro koho potvrzení o bezdlužnosti je, podle toho se buď poplatek platí nebo ne

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).