Re: Jak mam resit prepisovani faktur?
A šlo by to i tak, že pokud by ji chtěl mít předchystanou, tak si vytiskne s hlavičkou a odběratelem a dopíšete ručně pouze
údaje, které předem neví a pak dopíše do počítače a už nemusí tisknout, jen zaúčtuje?
Re: Jak mam resit prepisovani faktur?
Samozřejmě, lidové tvořivosti se meze nekladou :-) Podstatné je, aby doklad měl všechny náležitosti daňového a účetního dokladu. Ale je zcela jedno, že kus vytisknete z pc, kus dopíšeze rukou, nějaké náležitosti se doplní razítkem a zbytek třeba na psacím stroji ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 5. 2007 20:43
Dobry den,
doposud jsem psal faktury (nebo zalohove prijmove doklady) u zakaznika rucne. Nyni bych vsak chtel prejit a faktury evidovat v Pohode. Rucni psani mi vyhovovalo z duvodu, ze jsem nikdy nevedel, jestli to se zakaznikem "klapne", proto nemohla byt ani dopredu pripravena. (nevedel jsem datum, castku, jak bude platit prevodem ci hotove atd.atd.) Takze prosim o radu, zda-li muzu fakturu vystavit u nej rucne a doma ji potom prepsat do Pohody a vytisknout. A bud prohodit, anebo pricvaknout k rucce psane? Porad si totiz nemohu fakturu pripravit dopredu.
Dik jak na to.