Re: bankovní výpis z KB
Děkuji Vám za odpověď. Tím se mi vlastně stav účtu v lednu srovná.
A co FÚ při případné kontrole na to, že nesedí konečný stav účtu
k 31.12.06 ? Když tohle nezaúčtování paní účetní neovlivní
daňovou povinnost tak není co doměřit a penilazivat, ne ? Za předpokladu, že tam nebude ještě jiná bota, doufám :-)
Re: bankovní výpis z KB
Myslím, že z toho finančák vědu dělat nebude. V rozvaze Vám maximálně nesedí banka o 1tis. Kč (zaokrouhleně) - nejedná se o významnou položku. A daňově máte vše v pořádku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 6. 2007 7:43
Jsem společníkem s.r.o., které bylo založeno ve 2006. Paní účetní nám zpracovávala DPPO, HV valnou hromadou odsouhlasen, zasláno do sbírky listin.
V bankovních výpisech jsem zjistil, že účetní použila výpis z KB, který je k 25.12.2006 jako konečný. Nezaúčtovala bankovní poplatek za 12/2006: 377, připsaný úrok 5,71 do roku 2006. Daňová povinnost by se tímto zaúčtováním nezměnila, ale přesto HV o těch 371 nesedí. A teď co s těmi platbami, jsou sice ve výpise č.1/2007, ale s datem 31.12.2006. Prosím o radu co s tím ? Nejde sice o velkou částku, ale rádi bychom měli vše v pořádku. Budu velice rád za každou radu, velice děkuji.