Re: kdy na úřad práce - můžu i dříve?
Dřív tam zajít můžete, ale jelikož dostanete záp.list až poslední den Vašeho zaměstnání, tak Vás stejně na ÚP nezaregistrují.
Tak nevím, jestli chcete jet na dovču nebo marodit :-)
Pro případ, že byste onemocněla před ukončením PP a marodila dál, pak Vás sice končí PP ke dni 30.6., ale budete v evidenci bývalého zaměstnavatele a záp.list dostanete, až po ukončení neschopenky. Pak teprve půjdete na ÚP. Zuzik
Takže budu muset na UP až po ukončení PP v těch 3 dnech? Není možné se s nimi prostě domluvit, že se zaregistruju dříve a zápočtový list jim dodám později? Nebo budu muset přerušit kvůli tomu dovolenou, kterou máme už pár měsíců zaplacenou? Děkuji za odpověď.
Za zkoušku nic nedáte, stavte se tam a vysvětlete jim situaci. Zuzik
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 6. 2007 16:10
Dobrý den, prosím o radu. K 30.6. mi končí PP na dobu určitou, jsem těhotná. Podle mých informací se musím dostavit na úřad práce do 3 prac.dnů od skončení PP, abych byla registrována od 1.dne. Můj dotaz je, jestli se můžu registrovat i dříve, ještě do konce června, tak abych na UP nemusela jít začátkem července, kdy máme naplánovanou dovolenou. A co by bylo v případě, kdybych byla na přelomu června a července na neschopence? Děkuji za radu.