Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 6. 2007 6:53
DOBRY DEN,
stala se nam nasledujici vec:
v jedne cestovni kancelare jsme(7 lidi) si vybrali zajezd,pracovnici jsem byli upozerneni ze kdyz zaplatime 50% z ceny zajezdu do konca brezna tak kazdemu bude poskytnuta zleva 4%.To jsem i ucinili.Dale jsem od zacatku pracovnici cestovni kancelare upozornili,ze jeden z nasich clenu rodiny bude tu druhou cast bude platit hollydaypasem,ktery ziskal jako benefit od sveho zamestnavatele.Nase rozcarovani bylo v tom ze poslední nasteve,ktera se uskutecnila vcera (18.6.2007) kdyz jsem chteli zaplatit drouhou polovici zajezdu, nam pracovnice cestovky rekla ze nemame narok na slevu z duvodu ze jeden z clenu nase rodiny platil hollydaypassem.Na to nam pracovnice cestovkyvystavila novou smluvu.Pracovnice cestovky nas upozrnila ze toto narizeni plati pouze mesic.Ja se chci zeptat muze cestovni kancelar menit podminky zmlouvy?
Diky za odpoved.......