Re: Pocita se DPP do praxe pro zivnostna
Jen bych viděla problém ve stanovení doby - jak byste např. určoval praxi u DPP 4x do roka, dejme tomu čtvrtletně zpracování DPH - celý rok, nebo 4 měsíce, nebo jinak? Nebo každý měsíc dejme tomu 5 hodin - tak to by byla praxe celý rok? Nepřu se, jen mě napadlo, jestli by se tak nedala obcházet ta praxe :-). Jana F.
Pisi u vice subjektu, mam na mysli 2 podnikatele. U jednoho 1-3 a 7-9 a u druheho 4-6 a 10-12.
Samozrejme nejjednodussi je zeptat se na zivnostnaku :-)
To da bohate, delam to od 2003 a potrebuji jen 3 roy praxe, ale delal jsem to pro ne bez smlouvy (znami). Ani zadna DPP, nic. Takze mi to nemuzou potvrdit. Proto chci zacit s tou DPP abych ziskal praxi v ramci zakona. Sice jsem na vsech hlasenich podepsany, ale to mi asi nikdo neuzna :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 6. 2007 11:21
Dobry den,
pro ziskani zivnostenskeho listu na ucetnictvi potrebuji 3 roky praxe. Je mozne je uznat za souhrn DPP u ruznych subjektu?
Dekuji za vas nazor