Re: Směrnice a předpisy ve firmě
I já bych se ráda nechala inspirovat nějakými vnitřními směrnicemi. Myslím, ale, že na Inspektorátu nenajdeme, to co potřebujeme, myslím všechny směrnice.Verlag Dashofer sice něco nabízí, je to CD a stojí kolem 2000.- Kč a stále během roku jsou k tomu aktualizace za další 1000-2000 Kč a to je drahé.
Re: Směrnice a předpisy ve firmě
Nezná někdo nějakou knihu k doporučení, prosím?????
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 6. 2007 13:37
Dobrý den,
již jednou jsem se dotazovala na vnitopodnikové směrnice, mzdové předpisy,... týkající se především návštěvy lékaře a proplácení nezbytně nutné doby, určování a vybírání dovolené, ... a také, co si může zaměstnavatel dovolit zavést do pracovní smlouvy účetní - směřuji na dotaz, zda může zaměstnavatel požadovat po účetní např. proplacení vyčíslených penálů po kontrole za chyby, které způsobila v účetnictví. Vím, že nikdo není neomylný, ale když se těch chyb vyskytne za rok více, člověk začne přemýšlet i tomto způsobu.
Byla mi doporučena kniha "Předpisy z pracovního práva, které vydává zaměstnavatel" od L. Jouzy, ale již není k sehnání.
Může mi někdo poradit další skvělou knihu k inspiraci, ze které lze čerpat, př. poskytnout nějaký svůj výtvor směrnice?
Moc děkuji za rady a ochotu.