Re: rozvrh prac. doby u DPČ určený dopře
Zatím se stále platí na kal. dny a je jedno, zda měl nebo neměl mít zaměstnanec směnu. Změna by měla platit až od 1.1.2008 (ale zda opravdu bude, není vůbec jisté). Možná se to dozvíme až o Vánocích (tak jako v loňském roce, kdy kolem Vánoc byl zákon pozastaven).
Re: rozvrh prac. doby u DPČ určený dopře
Ještě mě zajímá, jestli já jako zaměstnavatel těch DPČ se mám starat o to, aby tu neschopenku donesl /když zrovna tu směnu nemá a já třeba ani nevím ,že je nemocný/.Ti zaměstnanci to třeba nevědí - myslím ti ,,dohodáři", že ji mají doručit i naší firmě.Nebo se mám zachovat tak když donesou, tak donesou, a když nedonesou , tak nedonesou./já to třeba zrovna nemůžu vědět že marodí/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 6. 2007 14:41
Dobrý den, zajímá mě, když nám všude na školení říkají, že u DPČ musí být stanoven rozvrh pracovní doby pro případ např. když dotyčný onemocní, že má nárok i od nás na zaplacení neschopenky.
Jak mám tento rozvrh vytvořit dopředu, když tyto lidi potřebuji dle množství práce.Zajímá mě jak je to u jiných firem. děkuji za odpovědi