Re: Kdy můžu vyřadit majetek...
>Dobrý den, účtujeme drobný hmotný majetek přímo do
>spotřeby. Před několika lety se to však dělalo jinak a
>tak mám zůstatek na účtě 022. K 31.12. jsem si prošla
>majetek a některý vyřadila... ale ještě teď, když si
>uklávám papíry roku 2006 jsem zjistila, že jsem vyřazení
>nezaúčtovala. Můžu to udělat k jinému datu? Třeba k
>1.1. nebo teď k 30.6.? Nebo mám počkat až zase na konec
>roku. Děkuji za radu. Monika Jak jste ho vyřadila k31.12., když jste jej nezaúčtovala? Udělala jste vyřazovací protokol? Pokud jde jen o protokol, udělala bych nový k datu, letošnímu , nevím jaký máte program a jestli se můžete vracet )myslím majetkový), tak třeba teď k 30.6.
Re: Kdy můžu vyřadit majetek...
Ano,můžu se vracet a vyřazení zrušit až k červnu. Pracuji v POHODĚ, kde jsem navedla pouze datum vyřazení a měla to zaúčtovat, ale nějak mi to uteklo. A udělám-li to teď k 30.6. tak musí být invetura? Monika
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 6. 2007 8:59
Dobrý den, účtujeme drobný hmotný majetek přímo do spotřeby. Před několika lety se to však dělalo jinak a tak mám zůstatek na účtě 022. K 31.12. jsem si prošla majetek a některý vyřadila... ale ještě teď, když si uklávám papíry roku 2006 jsem zjistila, že jsem vyřazení nezaúčtovala. Můžu to udělat k jinému datu? Třeba k 1.1. nebo teď k 30.6.? Nebo mám počkat až zase na konec roku. Děkuji za radu. Monika