Změna prac.úvazku a výše mzdy

• (neregistrovaný)

27. 6. 2007 17:40

Nastoupila jsem 1.4.07 do práce na celý úvazek, v květnu jsem se rozhodla pro 3/4 úvazek, ale nakonec z důvodu nestíhání jsme se ústně domluvili zase na celý úvazek od června, já 1.6. onemocněla a vrátila se po 14 dnech, jaké bylo překvapení, když jsem na nové smlouvě našla, že celý úvazek se mění s účinností ode dne 18.6., co to pro mě znamená, méně peněz, podrazili mě? moc děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 6. 2007 17:46

Jiřka (neregistrovaný)

Re: prosím poraďte, spěcháááá
      Žádný podraz nevidím. Píšete, že jste se ústně domluvili na změně pracovní smlouvy (úvazek) od června (zřejmě tedy od 1.6.). Protože jste ale onemocněla a 1.6. do práce nepřišla a nemohla tedy podepsat změnu smlouvy, dali Vám ji podepsat až při nástupu po nemoci, tedy od 18.6. Teprve až dnem podepsání je změna platná. To, že plný úvazek nemáte už od 1.6. nemá na nic vliv, protože jste stejně marodila.

• 27. 6. 2007 18:18

Eva M. - moderátorka diskuze (neregistrovaný)

Upozornění moderátora
      Věnujte pozornost pravidlům diskuze, jsou vidět při psaní nového příspěvku!
      http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
      Hned bod 1 se zmiňuje o nevhodných nadpisech a vy jste svůj příspěvek nazvali "prosím poraďte, spěcháááá" :-(
      Upozorňujeme, že nevhodně nazvané příspěvky mohou být bez varování smazány!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).