Re: EUR účet Č.spoř.-poplatky
Jen názor, jsem taky laik. Pod pojdem přeshraniční převod EUR chápu převod EUR v rámci EU. Úhrada do zahraničí je to ostatní :-))
Nedávno jsem platila něco do Polska, bylo to v polských zlotých a musela jsem to zadat jako úhradu do zahraničí. Kdyby to bylo v EUR, tak by to šlo asi jako ten přeshraniční převod EUR.
Re: EUR účet Č.spoř.-poplatky
Zuziku, ano, taky se mi vše zdá čím dál složitější a hlavně se všechno pořád mění. Když už se něco naučím a zapamatuju si to, tak se to zase změní - a tak furt dokola :-(
OK, nebudeme se zabývat nepodstatnými věcmami? větsmi?
a skloňováním blbejch slov už vůbec ne :-))))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 7. 2007 17:48
Mám takový asi přitroublý dotaz :
Prosím Vás, jaký je rozdíl mezi "úhradou do zahraničí" a "přeshraničním převodem EUR" a "úhradou do zahraničí S24"( kromě výše poplatku!!!) u eurového účtu Č.spořitelny?
Zajímá mně to čistě jen z mé ženské všetečnosti, naštěstí ty poplatky nemusím platit.
A ještě jeden ještě hloupější.:
Jednou je poplatek vyúčtován s uvedení kurzu EUR a někdy uveden bez kurzu. Jaký kurz mám použít, já už z toho šílím.
Díky.Zuzik