Re: FA za pevnou PROSÍM a DĚKUJI
Pokud platíte převodem, tak plaťte částku, která je uvedena na faktuře, rozhodně to tak dělám a je to nejjednodušší.¨
Vyúčtování za tf. služby dáváme jednou částkou na 518 bez rozúčtování, záleží samozřejmě na potřebách společnosti, jak moc chce náklady rozlišovat. U nás naštěstí veškeré tyto služby máme na jednom čísle účtu a i pro potřeby raportů do zahraničí to takhle stačí.
Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 7. 2007 15:56
Dostala jsem fakturu za telefon a ADSL internet.
Telefon používám výhradně pro pracovní účely, a internet dejmežtomu taky ;-).
-------------------------------------------------
Daňová rekapitulace
1.945,30 Cena celkem bez DPH v Kč (19 %)
369,61 DPH (Kč) 19 %
2.314,91 Cena celkem včetně DPH
-0,41 Haléřové vyrovnání
2.314,50 Celkem k úhradě včetně DPH (Kč)
1.) Když fakturu platím převodem z BÚ, mám správně zaplatit 2.314,91 (což bych raději) nebo 2.314,50 (což je i na složence) ?
2.) Jsem plátcem DPH a vedu DE a nikdy jsem neměla složenou fakturu z více částek. Poradíte mi prosím jak fakturu zavést do evidence.
Mám zaúčtovat celé částky jak jsou uvedeny výše nebo je mám zaúčtovat rozděleně jak jsou podrobně na faktuře (zvlášť Pevná linka s xDSL - používání, Stand tel přístroj I - nájem, O2 Internet ADSL 4092, Místní volání Špička, Místní volání MimoŠpičku, Kredit za 7 dnů poruchy)
A co s Haléřovým vyrovnáním -0,41 Kč?
Předem Vám děkuji.