Re: OT. Co je ?
***Musím říci, že ta vedra mi dala zabrat.A jen tak tak jsem všechno stihla ( tedy myslím ta DPH). Ještě, že máme ta elektronická podání !!! Jinak jsem toho moc nestihla. Oblíbené meruňky budou asi až příští rok o borůvkách nemluvě. No hlavně, že jsme všichni zdrávi :-)))***
Ahojky všem a Zuzíkovi zvlášť:))
Jsem vyždímaná jak citrón, ostatně jako každého 25 ého. Tatiano, nesouhlasím, zdrávi nejsme když kvůli DPH nestíháme podstatnější xxx (x doplňte dle vlastní potřeby)
>>>>Ležíte všichni na naditých bříškách a relaxujete po
>>>>DPHáčkách nebo jste už všichni v Mexiku ? Zuzik
>>>
>>>*** :-)))))))))))) ***
>>
>>***Musím říci, že ta vedra mi dala zabrat.A jen tak
>>tak jsem všechno stihla ( tedy myslím ta DPH). Ještě,
>>že
>>máme ta elektronická podání !!! Jinak jsem toho moc
>>nestihla. Oblíbené meruňky budou asi až příští rok o
>>borůvkách nemluvě. No hlavně, že jsme všichni zdrávi
>>:-)))***
>
>Ahojky všem a Zuzíkovi zvlášť:))
>Jsem vyždímaná jak citrón, ostatně jako každého 25
>ého. Tatiano, nesouhlasím, zdrávi nejsme když kvůli DPH
>nestíháme podstatnější xxx (x doplňte dle vlastní
>potřeby) Zdravím Vás všechny! Víte, byly doby, kdy jsem stíhala věcí, že jsem se až divila, že je to možné se potkávat! V dnešní době, kdy mám vnoučata a bohužel, léta přibývají, začínám odbourávat to méně podstatné, a začínám i trochu žít, mít radost z obyčejných věcí ikdyž je to bohužel vydět i na výdělku, ale je mi, představte si, dobře. PSYCHICKY! Nemohu zajít tak daleko, abych neměla na chleba, ale dnes- kdo má hodně, chce stále víc, a co si budeme povídat, třeba ani není šťastný. Tak buďte šťastní!!!!!!!! Ať se daří!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 7. 2007 18:32
Ležíte všichni na naditých bříškách a relaxujete po DPHáčkách nebo jste už všichni v Mexiku ? Zuzik