Zamitnuti vkladu v katastru nemovitosti

• (neregistrovaný)

7. 8. 2007 14:15

Dobry den, potrebovala bych poradit.. Pred mesicem jsem podavala navrh na zmenu majitele bytove jednotky (vklad) na Katastralnim urade. Nyni mi prisel doporucene dopis,ze zadost na vklad zamitaji z duvodu, ze v kupni smlouve neni presne uveden popis bytove jednotky, kterou jsem prodavala. V predmetu smlouvy jsem mela uvedenou adresu, cislo parcely, cislo listu vlastnictvi a aktualni vypis z katastru jsem mela jako prilohu c.1. bylo mi sdeleno,ze mi v predmetu smlouvy chybi vypsany podil vlastnictvi na budove, cimz neni dostatecne popsana prodavana bytova jednotka a neni zrejme, co se prodava.. To vsechno jsem schopna pochopit, ale nechapu,ze nas KU nevyzval k tomu, abysme napr. do 1 tydnu dodali spravnou smlouvu s doplnenim teto 1 vety a rovnou nasi zadost zamitl s tim,ze se nemuzeme odvolat.. V tuto chvili tedy pry musime cekat 2 mesice, nez to nabyde pravni moci a po te muzeme zahajit cele rizeni znovu.
    Je mozne takto postupovat? Neni nekde v zakone uvedeno,ze mame pravo behem urcite doby doplnit dokumentaci nebo neco dodat a teprve pokud tak neucinime to muzou oni automaticky zamitnout bez prava odvolani? Jejich postup mi prijde dost strasny, chybi jedna veta, takze to cele rusime a hotovo.. a pekne si pockejte 2 mesice:(((((. Chapu,ze se musi ridit zakony,ale takhle je to nastavene proti oboum ucastnikum, jak kupujicimu i prodavajicimu...
    Nemate s timto nekdo zkusenost?? Diky moc za radu jak postupovat..

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).