Odpočet daně

• (neregistrovaný)

7. 8. 2007 21:54

Moje dcera v červnu nezvládla maturitu, hned po nezdaru odjela a nebere telefon.Po tel. rozhovoru se školou jsem se dozvěděla jak se věci mají a kdy bude dělat opravnou zkoušku.Zprávu mi prý pošlou.
    Dodnes jsem nic nedostala.Na dceru nám odpočet daní, nevím jak si s tímto problémem poradit.S ohledem na dovolenou jsem ještě do mzdové účtárny nedošla. Taky nevím zda se dcera v září k opravné maturitě dostaví.
    Děkuji za každou radu
    Hana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 8. 2007 7:43

Sylva (neregistrovaný)

Re: odpočet daně
      Do konce prázdnin platí potvrzení ze školy. Tedy, pokud dcera nenastoupila do pracovního poměru.
      A co dělat s dcerou Vám bohužel neporadím. Syn sice, domaturoval i va VŠ se dostal, ale tím naše vzájemná komunikace skončila. Co po něm vlastně ještě chceme? On je teď NĚKDO.
      Zkuste aspoň SMS, a napište jak se věci mají.

• 8. 8. 2007 20:54

Hana (neregistrovaný)

Re: odpočet daně
      Dík za radu a posilu duše.Kopii potvrzení s neurčitým datem opravné zkoušky mi škola dala a ve mzdovce tak pojistili odpočet z daní do konce prázdnin. Domluvili jsme se na dalším postupu v případě, že by na VŠ šla ještě letos nebo v budoucnu.
      Konečně na xxtou SMS odpověděla jedinou.Asi konečně pochopila svůj průšvih, je někde na brigádě a sbírá bambory, doufám že se této dřiny ponaučí a pochopí , že to ní mámí myslí dobře. Jen to moje srdíčko bude ještě dlouho bolet
      Díky Hana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).