Re: Sbirka listin - listina? - dotaz :-)
Já bych si taky dovolila minidetail, že jde o závěrku, nikoliv uzávěrku, ale to už je vyloženě rejpalství, takže nic ve zlém, píšu z nudy:-))
Pro bdm: nevím přesně, ale bylo to docela rychlé, snad do měsíce.
Re: Sbirka listin - podepsaná závěrka?
Je to k tématu a tak to sem dám.
Před časem se tu řešilo, zda závěrku podepsat, oskenovat a poslat nebo stačí, podle návodu na justici, jen převést z Wordu a účetního SW a nepodepisovat.
Konzultoval jsem to na Vrchním soudu a tam si myslí, že by se závěrky měly podepisovat a údajně prý krajské soudy v současné době nepodepsané listiny vrací. Jakou máte zkušenost?
Hezký den
Re: Sbirka listin - podepsaná závěrka?
****** Poslala jsem to přímo z účetního programu (Stereo od fy Kastner), nepodepsané ( jednatel je stejně mimo ČR) . Teď jsem se dívala do OR - došlo 25.04.2007, založeno 16.05.2007, takže asi je vše v pořádku. V únoru jsem posílala dodatečně závěrku za rok 2004 a 2005 v papírové podobě řádně podepsané jednatelem a vše mi bylo posláno zpět s komentářem, že od letošlka pouze v elektronické podobě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 8. 2007 14:23
Dobrý den,
prosím Vás o radu týkající se uložení závěrky do Sbírky listin. Za co se považuje listina? Jedna listina je daňové přiznání s přílohou a druhá listina je rozvaha a výsledovka dohromady?
Předem Vám mockrát děkuji.