ELDP,proplacená dovča a vyl.doby

• (neregistrovaný)

8. 8. 2007 19:30

Prosím o radu,zaměstnanec končil PP na dobu urč.7.8.07.od 9.7.07 je na neschopence,která pokračuje.Má nevyčerpanou dovolenou 12 dnů,kterou mu proplatím ve vyúčtování za měsíc 8/07 tedy poslední měsíc pracovního poměru.ELDP první řadek kod 0++ od 1.1.do 7.8. vyloučené doby a vym.základ je mi jasný, do druhého řádku uvedu kod
    0N+ od 8.8. do datum ukončení PN, Dny nevyplňuju , vyloučené doby bude 0 a náhradu za dovolenou dám do vyměřovacího základu ve druhém řádku nebo přičtu k základu v prvním? Asi stupidní otázka, ale už mi to dnes nejde.Děkuji všem ochotným.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 8. 2007 7:04

Myška (neregistrovaný)

Re: ELDP,proplacená dovča a vyl.doby
      Dobrý den, Martine tak jsem se koukla do metodického pokynu ze sociálky na vyplnění evidenčního listu, kde je to takto:
      první řádek máte OK, druhý řádek tam je třeba vypsat dny a vyloučené doby přičemž se tato dvě čísla budou shodovat. Bude tam uveden v podstatě počet promaroděných dnů v obou kolonkách, do vyměřovacího základu se nemá psát nic(teda pokud nemocenskou nevyplácíte vy):-). Příjem za nevybranou dovolenou by byl na dalším řádku v případě, že by byl vyplacen po ukončení pracovního poměru. Pokud jste to udělal už v srpnu tak bych to dala do vyměřovacího základu v prvním řádku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).