DPP-jsem naštvaná.

• (neregistrovaný)

12. 8. 2007 20:11

Vždycky jsem vystavovala jednomu podnikateli veškeré smlouvy se zaměstnanci.DPP-kdy bude úkol zahájen, ukončen, jaké práce bude provádět, na kterém pracovišti bude pracovat(protože má více měst, kde má střediska) apd. Vždy při kontrolách jsem měla vše OK.Najednou mi od podnikatele přišla již hotová smlouva DPP s tím, že nevím kdy brigádník nastupuje do zaměstnání ( je tam jen ,že prac.úkol bude proveden do 31.8.2007), na kterém pracovišti bude pracovat a navíc dole je strojově datum 19.6.2007, ten je přeškrtnutý na ručně napsaný nový 4.7.2007.Řekla jsem, že smlouva je špatně napsaná a potřebuji vědět kdy brigádník nastupuje do práce. Bylo mi sděleno, že tuto smlouvu psal daňový poradce, takže je vše v pořádku. Mám dělat mzdy a nic se neděje.
    Chtěla bych vědět zda se mýlím já. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 8. 2007 21:52

KAREL (neregistrovaný)

Re: DPP-jsem naštvaná.
      DPP nemusí dle starého ZP a asi i nového ZP mít písemnou formu, doporučuje se ale tzv. záznam (písemný) o DPP, který si zapíše zaměstnavatel (bez podpisu zaměstnance), udělejte si tento záznam jak jste dělávala smlouvy o DPP, nechte ho podepsat zaměstnavatelem a vše je O.K. - tj. "cesta nejmenšího odporu".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).