Re: OT-hodně OT: Kdo tu krade ?
Zuziku, věřím, že nezvaný host jménem Alzheimer to není ;-) takže to svedeme na přepracovanost, jo?
Víte, jak to kdysi říkali Werich s Horníčkem ve svých forbínách? "Blbí maj´ čas si pamatovat, chytrý musej´ vymejšlet!"
...a pro pamětníky - pokračování:
"Teď jde o to, co je líp placený!"
Odpověď: "Nepamatovat si - to je vůbec nejlíp placený!"
(Následuje obrovský aplaus)
Takže Zuziku - z ukázky W&H plyne, že jste chytrá a dobře placená :-)) Tak na co si stěžujete? :-)))
V tom případě bych musela být miliardářka :-))))))))) Evičko, ráda Vás zase čtu ! Zuzik
Minulý týden jsem 2 dny hledala brýle, co mám na dálku, prolezla jsem kdeco a pod sedadlem v autě jsem našla od nich prázdné pouzdro. Třetí den ráno jsem hledala v koupelně kulatý kartáč a našla jsem je v košíku mezi hřebínkama. Jenže to už jsem zas neměla to pouzdro a hádejte kde bylo. V ledničce! Mezi máslem a šunkou.
Jednou mně kolegyně vyprávěla, jak její kolegyně měla stůl zavalený papírama a najednou začala plácat rukama po těch papírech, tak že se jí ptá: co hledáš? A ona prý na to: kafe.
Doporučuji přečíst knížku pro "děti" od paní Klimtové - Lexikon ohrožených druhů strašidel. Je zde popsáno strašidýlko Zašupšák,
jinak také Schovávač nebo Uklízeč. Od té doby co ho znám,
může za všechno ztracené v naší rodině.
Citace" Toto strašidýlko by snad ani nemuselo být chráněno, neboť je hojně rozšířeno. Lze zodpovědně prohlásit, že není domácnosti, kdy by nejméně jeden Zašupšák nepůsobil. Velká většina lidí s ním
má negativní zkušenosti a kdyby se dal polapit, vyřídili by si to sním zcela striktně a bez milosti. ..."
Ivča2
Nikdy bych neřekla, jak účetní můžou být vtipní (většinou jsou ve filmech prezentováni jako suchaři) a nemám na mysli jen tento příspěvek - nebo je to tím, že mám v sobě několik panáků? - dneska byl fakt den, jinak nejsem pijan...
Zdravím Ivču 2 (a nejenom ji:-)) i všechny ostatní vědmy:-) Taky přeju hezký večer.
Dobré ráno,
hezky jste mě naladili do pracovního dne. S chutí jsem se zasmála.
A na co si Zuzik stěžuje, no přece na to, že nemůže najít tužku.
Včera jsem kolegyni říkala, nevíš co jsem chtěla udělat a čučela jsem nepřítomně do počítače a ona na to s klidem anglického lorda: jít se vyčůrat.
Mějte se hezky.
Holky, Vy jste fakt báječné ! Moc pěkné ukázky :-)))
Když se u mně doma objeví ten pán s tím německým jménem, co mi schovává věci, tak si vždycky říkám, že na tom ještě nejsu tak blbě jako jeden můj klient.
Ten jel na internát pro dceru do cca 150 km vzdáleného města, ona ještě nebyla nachystaná, tak jsi jen odskočil něco nakoupit a že ji měl vzít domů si vzpomněl, až když byl zpátky doma. Prostě ji tam zapomněl !
Přeji Vám moc veselý bezztrátový den. Zuzik
***Dobré už asi dopoledne! Včera jsem tu nebyla, tak pročítám příspěvky až dnes. Já když něco hledám, vzpomenu si na moji babičku Amálku. Ta radila : obrať hrneček dnem nahoru. Tak to tak dělám dodnes a hledaná věc se časem vždycky najde. Toto vyprávím všem známým a hodně jich tuto radu využívá. Takže hrneček (prázdný !!!) dnem nahoru :-) a hezký den Vám přeje Tatiana
>>>>Kruci, nemáte někdo moji tužku ? Když jsem si konečně
>>>>po týdnu koupila gumu, tak zase nemůžu najít tužku.
>>>>Nejhorší je na tom to, že jsem sama doma a nemám to
>>>>na
>>>>koho svést :-)))
>>>>
>>>>Přeji Vám všem moc hezký večer ! Zuzik
>>>
>>>Zuziku, věřím, že nezvaný host jménem Alzheimer to
>>>není ;-) takže to svedeme na přepracovanost, jo?
>>>Víte, jak to kdysi říkali Werich s Horníčkem ve svých
>>>forbínách? "Blbí maj´ čas si pamatovat, chytrý musej´
>>>vymejšlet!"
>>>...a pro pamětníky - pokračování:
>>>"Teď jde o to, co je líp placený!"
>>>Odpověď: "Nepamatovat si - to je vůbec nejlíp
>>>placený!"
>>>(Následuje obrovský aplaus)
>>>Takže Zuziku - z ukázky W&H plyne, že jste chytrá a
>>>dobře placená :-)) Tak na co si stěžujete? :-)))
>>>
>>V tom případě bych musela být miliardářka :-)))))))))
>>Evičko, ráda Vás zase čtu ! Zuzik
>
>Minulý týden jsem 2 dny hledala brýle, co mám na
>dálku, prolezla jsem kdeco a pod sedadlem v autě jsem našla
>od nich prázdné pouzdro. Třetí den ráno jsem hledala v
>koupelně kulatý kartáč a našla jsem je v košíku mezi
>hřebínkama. Jenže to už jsem zas neměla to pouzdro a
>hádejte kde bylo. V ledničce! Mezi máslem a šunkou.
>Jednou mně kolegyně vyprávěla, jak její kolegyně měla
>stůl zavalený papírama a najednou začala plácat rukama
>po těch papírech, tak že se jí ptá: co hledáš? A ona
>prý na to: kafe.
Dobré ráno,
velice příjemná diskuse, je vidět, že se nemusí řešit jenom pracovněprávní otázky, i když neustálé hledání něčeho při pracovním nasazení je u mě časté.
Zvláště mě velice pobavil příspěvek Jiřky, kdy její kolegyně hledala pod kupou papíru kávu. Tak hlasitě jsem se zasmála, že kolega na mě koukal a povídá, čemu se prý tak řehtám.Zrovna teď to u mě na stole vypadá obdobně. A nevím jak Vy milé dámy, já mám na stole pořád bordel, prostě ani neumím pracovat, abych měla na stole pořádek a systém. Už se za to stydím, ale za chvíli ten stůl dokážu tak přavrátit na ruby, že by jeden žasnul.
Přeji krásný den i víkend a určitě si brzičko písnem u nějakého dotazu. Čauky
Anebo usilovně doma hledat brejle a mít je na nose, Mojí babičce jsem se kvůli tomu smála a minulý týden se mi to stalo taky, a to mi zdaleka není tolik let jako mojí babičce. Ale jinak souhlasím se Zuzíkem - inteligent zvládá chaos, já totiž mám doma "hrozně inteligentního manžela"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 8. 2007 19:11
Kruci, nemáte někdo moji tužku ? Když jsem si konečně po týdnu koupila gumu, tak zase nemůžu najít tužku.
Nejhorší je na tom to, že jsem sama doma a nemám to na koho svést :-)))
Přeji Vám všem moc hezký večer ! Zuzik