Re: OT : Omluva
Zuziku, buďte v klidu, zas tak moc jste toho neřekla :-))). Mimochodem, myslím, že na palici jsme asi občas všichni (všechny), když tady visíme ráno, v poledne, večer, v noci, zejména pak před koncem března, června, před každým 25. .....Hádejte, co je první, co si zapnu ráno v kanceláři, doma po návratu z kanceláře. O dovolené doma jsem si zakázala sem chodit, protože mi to pak vrtá hlavou, co je tak a tak a jak to má být správně. Ale jsem ráda, že jsem tohle fórum našla, chodím sem teprve od ledna a už mě tu trkla spousta věcí, které by mi jinak možná nedošly :-(((
Dobrý den, včera jsem četla níže uvedenou diskuzi a říkala jsem si pro sebe, že toto forum je dobré, ale že by se nemusely používat takové ty ostřejší výrazy, protože se každý snaží nějakým svým způsobem poradit, i když to třeba není úplně dobře... , i když chápu, že je toho někdy na člověka dost (termíny, změny v zákonech, zjištění, co jsem asi udělala špatně, rodina - už zase hladová - kdo nakoupí atd. atd.), ale jinak jste fajn, vím, že se snažíte poradit. Přeji pevné nervy nám všem.
A já tu ještě včera nebyl a do včerejška nechodil.
Přišel jsem snad o něco ??? :-))))
Vítejte na BC pane Hříbal, jsem rád, že jste přijal pozvání.
Je tu několik nicků, které když se dostanou do kritické blízkosti, tak na sebe trochu podrážděně reagují. Ale znáte to, co se škádlívá, to se rádo mívá. :-))
Jinak tu máme "uklízeče" gravera, který ty "nevhodné" reakce maže a tak tu musíte být stále, aby jste mohl sledovat, jak pro úplnou prkotinu vznikají dlouhé diskuze o ničem.
Ať se Vám tu líbí!!
Hezký den!
Re: OT : pane Hříbale :-)
Trochu osobní - vy jste tu, pane Hříbale, opravdu poprvé? To mě překvapuje, připadá mi, že znám vaše jméno z diskuzí už léta (v tom nejlepším slova smyslu :-)). Tak asi opravdu jen ze Sagitu. To je skvělé, že jste teď i tady, ať to "zavinil " kdokoli :-)). Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 8. 2007 7:13
Včera jsem to přehnala.
Jsem opravdu na palici.
Žádná moje osobní tragedie a žádné mé duševní rozpoložení mne neopravňuje k tomu,abych ZDE byla hrubá.
Mám to tady ráda.
Zuzik