Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 8. 2007 9:27
Někteří z vás zřejmě pociťují jisté zklamání a rozhořčení nad tím, že zde nemohou najít své pracně sesmolené příspěvky. Důvod je jediný a vždy stejný - nerespektování pravidel této diskuse.
Prosím ještě jednou všechny zúčastněné, aby diskutovali slušně, věcně a bez osobních invektiv. Chcete-li se oslovat za jiným účelem, než je věcná diskuse, nedělejte to prosím tady. Vyměňte si maily, použijte již existující stránky některých zdejších účastníků nebo využijte můj blog (http://graver.bloguje.cz/), kde jsem pro tento účel vytvořil speciální chlívek.
Totéž platí, pokud chcete oslovit kohokoliv z administrátorů (většinou mě) a sdělit mu, že je blbec a hulvát, protože má na vaše jednání jiný názor, než vy. Obecně nemá smysl se do administrátorů navážet (nejen tady) - dělají těžkou a nevděčnou práci a většinou (ačkoliv si to mnozí myslí) si na vás pořádně nenamastí ani své ego.
Chápu, co a proč si o administrátorech a jejich zásazích myslí zejména ti, kteří už se jejich obětí stali a nezlobím se na ně. Nicméně, jediný způsob, jak se tomu vyhnout, je dodržovat pravidla. Nemá smysl se rozčilovat, psát (tady) adminům hloupé vzkazy a nabubřelé výhrůžky o tom, jak i oni jednou narazí. Už totiž narazili.
Nedívejte se zpět, nebavte se o tom, co a jak bylo - berte to, co je teď.
Těm, kteří dokážou dělat toto fórum tím, čím je (tedy kvalitním zdrojem informací), osobně děkuji a prosím je, aby vytrvali.
Chápejte prosím výše uvedené jako informaci. Pokud chcete reagovat, použijte výše uvedené platformy.