Tiskopis na přídavky odd.D1

• (neregistrovaný)

23. 8. 2007 13:39

Prosím, mám potvrdit zaměstnanci, který je stále studentem a pracoval u nás od 1.6.2006 do 30.9.2006. Přiložený doklad o výši příjmů nezaopatřeného dítěte za červenec a srpen jsem mu vyplnila, ale do Dokladu o výši ročního příjmu mám prý rozepsat částky. Jak? Zvlášť červenec se srpnem a červen se zářím? Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 8. 2007 8:40

beta (neregistrovaný)

Re: Tiskopis na přídavky odd.D1
      Pro prázdninové měsíce mají extra formulář, ze kterého na dávkách vědí oč mají roční příjem snížit a když jsem si našla Doklad o výši příjmů nezaopatřeného dítěte za červenec a srpen , je tam psáno:Tento doklad slouží jako příloha1) k Dokladu o výši ročního příjmu a k Dokladu o výši čtvrtletního příjmu za třetí čtvrtletí.
      1) Na základě tohoto dokladu se sníží započitatelný příjem ze závislé činnosti a samostatné výdělečné činnosti, a to v rozsahu § 5 odst. 8 zákona o státní sociální podpoře.
      ... na základě tohoto dokladu se sníží příjem..., takže bych to chápala tak, že na Doklad o výši ročního příjmu či Doklad o výši čtvrt.příjmu vyplním celkovou mzdu, zaměstnanec k této žádosti přiloží Doklad o výši příjmů nezaop.dítěte. A na dávkách už si sami poníží.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).