Re: Smlouva o reklamě-prosím máte zkušen
Tak jestli bylo dohodnuto, že vy nakoupíte a dáte potisknout svým logem dresy, předáte je TJ, a oni se za to, že je dostanou,zavazují, že je budou nosit a umístí váš panel s vaším logem na hřiště; tak já bych k podepsané smouvě si poznačil čísla dokladů=nákladů(za dresy,potisk aj.) a ofocenou smlouvu bych vždy přicvakl k jednotlivým výdajům. Takže pro případnou kontrolu je důkaz, že máte dresy a potisk v nákladech, které jsou daňové, protože máte prokázáno, že jsou vaší reklamou.
Záleží na tom, co je v té smlouvě napsáno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 8. 2007 10:02
Jsme s.r.o.,zabývající se prodejem aut. Nakoupili jsme dresy, dali jsme je potisknout logem naší firmy a vše máme zaúčtováno v nákladech. Nyní je vytvořena Smlouva o reklamě s TJ, ve které je předmětem smlouvy prezentace firemního loga na dresech a umístění reklamního panelu na hřišti. Prosím, jak mám zaúčtovat tuto smlouvu, když už mám ty dresy+potisk v nákladech a nechci, aby mě vznikl závazek.
Mockrát díky za vaše zkušenosti.