Re: Hodin. průměr
píšete, že od 2.4. jste v prac. neschopnosti, tzn., že ve 2.čtvrtletí nemáte odpracováno alespoň 21 PD
budete mít tedy nyní pravděpodobný průměr - ale 45 Kč není ani minimální mzda a když jste měl v předchozím čtvrltetí 200 Kč, tak je to divné
do průměru z 1.Q (tedy do těch cca 200Kč/hod.) se Vám bude dorovnávat ztráta na výdělku z důvodu PÚ
pro účely dovolené se PÚ považuje jako odprac. doba (za nemoc se tedy D nekrátí)
proč máte nyní tak nízký průměr na D, by Vám měla vysvětlit mzdová účetní ve firmě
Re: Hodin. průměr
takto je to těžké Vám odpovědět - nyní nemáte odpracovaných ve čtvtletí 21 PD, tak Vám náleží pravděpodobný průměr (pokud jste měl minulé čtvrtletí 200 Kč, byť by v tom byla nějaká odměna navíc, tak je velmi nepravděpodobné, že nyní máte průměr pod hranicí minimální mzdy!)
v něčem musí být chyba - vysvětlení Vám zde nikdo, bohužel,nedáme - nemáme podklady, ze kterých bychom průměr mohli určit
musíte opravdu jedině jednat se svou mzdovou účetní
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 9. 2007 14:25
Dobrý den,prosil bych o radu.Odpracoval jsem 1,2 a 3 měsíc v tomto roce (2007) a 2.4.2007 se mě stal prac. úraz. se kterým marodím do dnes.
Za první čtvrdletí jsem měl hod.průměr cca 200kč,no a teď mám hod. průměr jen cca 45kč.Jak je možné,že se mě ten průměr takhle může snížit......
Moc děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.....