Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
5. 9. 2007 7:17
Žádám o radu jak napsat stížnost proti usnesení státního zástupce v následujícím případě.Přihodila se mi dopravní nehoda, následkem které jsem utrpěl těžký úraz a byl jsem čtyři měsíce v pracovní neschopnosti.Obdržel jsem nyní rozhodnutí státního zástupce, s kterým jako poškozený nesouhlasím a potřebuji napsat stížnost do krátké doby.Státní zástupce se odvolává na § 307 tr.zákona, který obviněný dle jeho rozhodnutí splňuje. Bohužel dle mého názoru splňuje tento citovaný paragraf jen v jedné části a to,že se k činu doznal. Do dnešního dne se však se mnou nedohodl na způsobu úhrady škody ,najal si advokáta, který se mnou ani nejednal, jen napsal návrh dohody, kde jsem rozporoval citaci dohody a poté jsem již dostal jen usnesení státního zástupce.
Děkuji za radu.