Re: Sraz BC - navrhněte MÍSTO!
Ještě mám jeden........řekněme smělý nápad. V každém případě ten, kdo bude dojíždět, bude vždy v nevýhodě. Proto mě napadlo, že cestovní náklady je každého věc, ale co se týká ubytování, tak by se třeba mohla dohodnout nějaká finanční spoluúčast. Je to hloupý?
*** :-)))) Panečku, to jsou věci! :-))) Takže za sebe: jsem proti tomu, aby mi někdo dotoval ubytování :-)) Ale v každém případě bych uvítala, kdyby mi někdo z místních doporučil ubytování, které by bylo co nejblíž místu konání. Tu rezervaci už taky zvládnu sama :-))) ***
Finanční spoluúčast na ubytování - hmm, to se mi taky moc nezdá. Přece jen se vlastně moc neznáme...
Můj názor: společně uhradit nějakou částku za pronájem místnosti na sraz (bude-li nutno), ale jinak je věcí každého, co a za kolik bude jíst a pít i kde bude spát a za kolik (a s kým :-)))
Takže za sebe prohlašuju stejně jako BDM:
Pokud bude sraz mimo místo mého bydliště, tak určitě nechci po komkoliv, aby za mě něco platil. Ale budu opravdu ráda, když mi někdo doporučí slušné ubytování v blízkosti srazu.
No vždyť já tady vybízím, ať lidi navrhujou další místa :-) Na Praze ani na Brnu netrvám, stejně pojedu autem a je mi jedno kam :-) Pokud nikdo nic nenavrhne, tak si pak nemůže stěžovat :-))
Klidně pojedu třeba do Beskyd do nějaké útulné koliby s penzionem - nejlépe s možností přespání přímo v objektu :-)
Nesměle jsem tady navrhovala i nějaký moravský sklípek atd. .... no třeba se ještě někdo ozve ;-)
Kuchařovice - návrh Blanky
Kopíruju sem návrh z debaty o kus níž
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=358789
včera večer mě doma napadlo, nechtěli byste do sklípku s ubytováním, pokusila bych se to zařídit, 15-20 lidí by se vešlo, je to na jižní Moravě - Kuchařovice. Až podle odezvy bych se ptala jestli je volno?
Blanka
Severní Morava - návrh Tatiany
Další návrh z debaty o kus níž
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=358784
Také jsem ze Severní Moravy - místo na sraz by bylo i zadarmo (máme hospodu), horší by už to bylo s tím noclehem. Ono se to dost těžko shání, když nevíte, zda přijede pět lidí nebo padesát.
Ten termín 6.10. je tak troch "šibeniční" Takové větší akce se domlouvají trochu dřív.A bez Zuzíka by asi bylo dost smutno:-)
Re: Severní Morava - návrh Tatiany
Sklípek i soukromá hospoda mi přijde taky dobrý návrh, ale naprosto souhlasím, že je to šibeniční termín vzhledem k zajištění ubytování.
Právě proto bych navrhla, ať každý napíše:
1. Jestli by přijel
2. Zda vlastním autem nebo dopravou
3. Zda by měl zájem o ubytování
Je jasné, že pokud se ještě neví místo určení, tak se toto těžko určuje, ale už se tu trošku vyselektovalo pár návrhů, takže by se mohlo napsat, jak to každý vidí pro případ, že by to bylo tam a tam nebo tam a tam.
Navíc si myslím, že s návrhem místa si nikdo není jistý, neboť neví, jestli se tam vejdou všechny auta a zda by ubytovací kapacita byla velká.
Až se za chvíli vrátím, tak bych už zkusila domluvit konkrétnější podobu bez ohledu na to, kde to bude. Pokud to bude mimo můj dosah, tak aspoň Tatianě a spol. lze předat info o tom, že např. přijede tolik a tolik lidí, bude potřeba parking pro tolik lidí, o ubytování má zájem tolik lidí. A pak už se zase navrhuje lépe.
>>Další návrh z debaty o
>>kus
>>níž
>>http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=358784
>>
>>Také jsem ze Severní Moravy - místo na sraz by bylo i
>>zadarmo (máme hospodu), horší by už to bylo s tím
>>noclehem. Ono se to dost těžko shání, když nevíte,
>>zda
>>přijede pět lidí nebo padesát.
>>Ten termín 6.10. je tak troch "šibeniční" Takové
>>větší
>>akce se domlouvají trochu dřív.A bez Zuzíka by asi
>>bylo dost smutno:-)
>
>Sklípek i soukromá hospoda mi přijde taky dobrý návrh,
>ale naprosto souhlasím, že je to šibeniční termín
>vzhledem k zajištění ubytování.
>Právě proto bych navrhla, ať každý napíše:
>1. Jestli by přijel
>2. Zda vlastním autem nebo dopravou
>3. Zda by měl zájem o ubytování
>
>Je jasné, že pokud se ještě neví místo určení, tak se
>toto těžko určuje, ale už se tu trošku vyselektovalo
>pár návrhů, takže by se mohlo napsat, jak to každý vidí
>pro případ, že by to bylo tam a tam nebo tam a tam.
>Navíc si myslím, že s návrhem místa si nikdo není
>jistý, neboť neví, jestli se tam vejdou všechny auta a zda
>by ubytovací kapacita byla velká.
>
>Až se za chvíli vrátím, tak bych už zkusila domluvit
>konkrétnější podobu bez ohledu na to, kde to bude.
>Pokud to bude mimo můj dosah, tak aspoň Tatianě a spol.
>lze předat info o tom, že např. přijede tolik a tolik
>lidí, bude potřeba parking pro tolik lidí, o ubytování
>má zájem tolik lidí. A pak už se zase navrhuje lépe.
..
Ubytování může být pro cca 30 lidí, bohužel termín
>6.10. je obsazen, za chvíli mi zavolá volné termíny..
>bude zřejmě burčák....
>Musím prý rychle bloknout datum...? já debil mu
>neřekla naše účetní termíny, kdy ne...:(((
>no uvidím, co vymyslí...
>--
tak jsem zpět...
19.-20.-21.10. tady bude i burčák z pozdního sběru..
potom
27.-28.10. 2007 - 30 lidí by ubytoval...
blokl mi oba termíny mám dát vědět co nejdříve..?
Děkuju za snahu, ale z mého hlediska jsou oba termíny nereálné.
19-21/10 je před kvartálním dph, takže to vůbec nepřipadá v úvahu
27-28/10 je sice lepší termín, ale děti mají od 25/10 podzimní prázdniny (25-28/10), takže se očekává, že s nima budu a že něco podnikneme.
Re: Kuchařovice - návrh Blanky
Děkuju za snahu, ale z mého hlediska jsou oba termíny nereálné.
19-21/10 je před kvartálním dph, takže to vůbec nepřipadá v úvahu
27-28/10 je sice lepší termín, ale děti mají od 25/10 podzimní prázdniny (25-28/10), takže se očekává, že s nima budu a že něco podnikneme.
Trochu se začínám ztrácet v informacích, ale ač z litoměřicka určitě bych nějaký sraz uvítala i na té Moravě. Jinak předběžně 3. 11. i s manželem = 2x ubytování.
K nám vás můžeme také pozvat, ale disponujeme jen větším domem na vesnici, s nějakými 10 místy, (postel 3x) a k tomu je možno připočítat nafukovací dvojpostel a karimatky. Hospoda u nás je, bohužel nevaří, s kuchyní je o 2 km ve vedlejší vsi.
Jana H.
|Jani H. tohle je zatím tak předběžno, navrhla jsem to, ale čekáme asi na víc lidí a bude se k tomu muset udělat anketa, budu na ni čekat, abych to tam domluvila..
Je to až na 3.11. tak je čas. Zatím tam má termíny volné, i na ten prosinec..
Ještě jsem chtěla upřesnit, že ubytování není útulný penzionek, ale chatky, je tam také možnost pojezdit si na koních, je to tam zaměřeno tak víc sportovně:))))
Blanka
Já to Blani taky beru zatím jen tak nezávazně. Chatky v žádném případě nevadí, sportovně založení, co se týče kola, plavání, lyže, bowling atd..docela jsme. Jen ty koně - haha, nevím co by říkali na mého více jak stokilového manžela.
Takže, pokud se nějaká BC slezina povede, budu ráda.
Jana H.
>>>Finanční spoluúčast na ubytování - hmm, to se mi taky
>>>moc nezdá. Přece jen se vlastně moc neznáme...
>>>Můj názor: společně uhradit nějakou částku za
>>>pronájem
>>>místnosti na sraz (bude-li nutno), ale jinak je věcí
>>>každého, co a za kolik bude jíst a pít i kde bude
>>>spát
>>>a za kolik (a s kým :-)))
>>>Takže za sebe prohlašuju stejně jako BDM:
>>>Pokud bude sraz mimo místo mého bydliště, tak určitě
>>>nechci po komkoliv, aby za mě něco platil. Ale budu
>>>opravdu ráda, když mi někdo doporučí slušné ubytování
>>>v
>>>blízkosti srazu.
>>
>>Ok, já jen, aby pak někdo nežehral, že jsou
>>vytipovaný
>>nejdražší města:-)
>
>No vždyť já tady vybízím, ať lidi navrhujou další
>místa :-) Na Praze ani na Brnu netrvám, stejně pojedu
>autem a je mi jedno kam :-) Pokud nikdo nic nenavrhne, tak
>si pak nemůže stěžovat :-))
>Klidně pojedu třeba do Beskyd do nějaké útulné koliby
>s penzionem - nejlépe s možností přespání přímo v
>objektu :-)
>Nesměle jsem tady navrhovala i nějaký moravský sklípek
>atd. .... no třeba se ještě někdo ozve ;-)
Ubytování může být pro cca 30 lidí, bohužel termín
>6.10. je obsazen, za chvíli mi zavolá volné termíny..
>bude zřejmě burčák....
>Musím prý rychle bloknout datum...? já debil mu
>neřekla naše účetní termíny, kdy ne...:(((
>no uvidím, co vymyslí...
>--
tak jsem zpět...
19.-20.-21.10. tady bude i burčák z pozdního sběru..
potom
27.-28.10. 2007 - 30 lidí by ubytoval...
blokl mi oba termíny mám dát vědět co nejdříve..?
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 9. 2007 17:58
Graver nabídl, že nám udělá anketu, kde bychom mohli hlasovat o místě srazu (takže by současně byla tady na BC anketa o datu a jinde anketa o místu). WWW adresu na anketu zde pak uveřejníme.
Teď ale potřebujeme vědět, která místa přicházejí v úvahu. Zatím mě napadá toto:
* Praha
* Brno
* Pardubice
* Hradec Králové
* Ostrava
* Olomouc
* co dalšího...?
Nebo něco vypustit?
Jde o to, jestli by se našel člověk z daného města, který by byl ochoten vybrat a zajistit vhodné místo pro sraz - tj. dostupné pro ty, kdož přijedou vlakem či autobusem, s možností parkování pro ty s autem a s možností přespání.
Bylo by celkem k ničemu shodnout se na městě XY, když pak zjistíme, že tam nemáme nikoho, kdo by to zorganizoval. Takže prosím ozvěte se, kdo jste ochoten něco zorganizovat a kde. Ivča a já můžeme něco zařídit v Praze. Kdo další a kde?
Podle vašich návrhů uděláme anketu s konkrétními místy.
Pokud máte někdo útulný vinný sklípek s přilehlým penzionem a jste ochotni si tam pozvat bandu z BC, tak se domnívám, že klidně přijedeme i do zapadlé moravské vísky :-))) navrhněte!