OT- sraz, přesnější určení

• (neregistrovaný)

8. 9. 2007 0:46

Tak já bych si to dovolila trochu shrnout, aby už padaly jen vážné návrhy. Jednak termín většiny 6.10. je sakra blízko a největší problém vidím v ubytování, protože jak tu někdo psal, skoro každý bude mít třeba svůj protějšek, takže těch noclehů pak může být hodně. Restaurace si myslím až takový problém není. Taky bych chtěla zmínit, že se musí brát v úvahu, že termín je v říjnu, takže v chatkách by to už skoro bylo o zdraví.
    Myslím, že stěžejní je domluvit aspoň přibližnou podobu, pokud se budou znát aspoň trochu přibližná čísla, tak třeba pak návrhů na místo bude mnohem víc.
    Takže bych každého, kdo má zájem o sraz, poprosila, zda může uvést:

1. Zda mu vyhovuje termín 6.10., vzhledem ale k poměrně blízkému datu, zda by byl problém, kdyby se to přesunulo na 3.11. nebo 1.12.

2. Zda vyhovuje lokalita
    a) Praha
    b) Kuchařovice (jižní Morava)
    c) u Tatiany - Severní Morava
    d) je to jedno, dojede kamkoliv popř. jiný návrh

3. Zda pojede vlastním autem nebo veřejnou dopravou, a to buď
    a) do Prahy
    b) do Kuchařovic
    c) na Severní Moravu

4. Zda má zájem (a o kolik celkem osob i např. s partnerem) o ubytování v místě konání, pokud by šlo o
    a) Prahu
    b) Kuchařovice
    c) Severní Moravu.
    Pokud vás napadá ještě něco dalšího, sem s tím:-)

Jelikož se tu velká spousta lidí nevyjádřila, ale podle ankety by asi zájem měla, tak můžete psát na následující adresu:
    ivca1.bc(zavináč) seznam.cz
    v tom případě by asi bylo i dobré uvést i svůj nick, pod kterým zde vystupujete.
    Já bych udělala předběžný přehled a pak by se mohlo řešit, kdo je kde schopný pro tolik lidí toto zajistit.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 9. 2007 0:57

Eva M. (neregistrovaný)

Re: OT- sraz, přesnější určení
      Ivčo, prima, díky za snahu. Tak já to začnu.
      1) 6/10 je pro mě nejlepší, další data nic moc, ale SNAD bych mohla
      2+3) Dojedu kamkoliv vlastním autem
      4) Ubytování mimo Prahu ano, v Praze nepotřebuju. Raději bych hotel, penzion - chatky ne. Určitě sama - je to sraz BC. Nevím, jestli je dobrý nápad s sebou brát partnery - co tam budou dělat? Nebo by s námi jen bydleli a na sraz nešli?

• 8. 9. 2007 1:03

Ivča1 (neregistrovaný)

Ano, Evi, asi jsem to špatně napsala, já, pokud bych jela na Moravu, tak by mě tam určitě odvezl můj protějšek s tím, že bude na hotelu čekat, než se vrátím. Takže samozřejmě jsem myslela bez partnerů a zajistit pro ně jen ubytování.

• 8. 9. 2007 1:14

Eva M. (neregistrovaný)

Aha, tak to jo :-) Koneckonců není to špatný nápad udělat si výlet někam dál. Že by se mnou ti moji chlapi taky jeli? To by asi záleželo na tom, jestli by měli co dělat v době srazu - na malé vesnici by to mohl být problém. No uvidíme, jak se to vyvine :-)

• 8. 9. 2007 9:39

Eva M. (neregistrovaný)

Ještě pár bodů k zamyšlení
      Ještě pár bodů k zamyšlení:

a) Pokud by s námi jeli partneři/děti atd., bylo by nutné mít k dispozici daleko větší ubytovací kapacitu než v případě, že bychom jeli sami. To by asi byl problém v případě menších obcí?

b) Takže se vracím k myšlence "srazit" se v nějakém větším městě, kam se bez problémů dostaneme všichni - i ti, kteří nechtějí sami řídit a pojedou raději hromadným prostředkem. Tam by nikdo nepotřeboval řidiče - a když už by někdo jel s rodinou, není problém sehnat si tam ubytování i program pro ostatní.

c) Upřímně řečeno nevím, jestli je dobrý nápad sebou brát rodinné příslušníky. Aby to nedopadlo tak, že tam pak lidi budou jen chvíli (byť by se třeba rádi zdrželi), protože "manžel čeká, tak aby neměl řeči", "slíbila jsem rodině, že se ještě půjdeme podívat na místo XY" atd.

Co si o tom myslíte ostatní?

• 8. 9. 2007 10:26

Karel (neregistrovaný)

Re: Ještě pár bodů k zamyšlení
      Naprosto souhlasim, malokdo se z nas zna, a tak vidina rodiny za rohem je lakava a kazdy hned zmizi.

Myslim, ze budeme mit dost starosti se spolu poznat a rodina by byl rusivy element.
      Jsem pro pouze mistni osoby bez rodin.

• 8. 9. 2007 10:53

Radka (neregistrovaný)

>>Ještě pár bodů k zamyšlení:
      >>
      >>a) Pokud by s námi jeli partneři/děti atd., bylo by
      >>nutné mít k dispozici daleko větší ubytovací kapacitu
      >>než v případě, že bychom jeli sami. To by asi byl
      >>problém v případě menších obcí?
      >>
      >>b) Takže se vracím k myšlence "srazit" se v nějakém
      >>větším městě, kam se bez problémů dostaneme všichni -
      >>i
      >>ti, kteří nechtějí sami řídit a pojedou raději
      >>hromadným prostředkem. Tam by nikdo nepotřeboval
      >>řidiče - a
      >>když už by někdo jel s rodinou, není problém sehnat
      >>si
      >>tam ubytování i program pro ostatní.
      >>
      >>c) Upřímně řečeno nevím, jestli je dobrý nápad sebou
      >>brát rodinné příslušníky. Aby to nedopadlo tak, že
      >>tam
      >>pak lidi budou jen chvíli (byť by se třeba rádi
      >>zdrželi), protože "manžel čeká, tak aby neměl řeči",
      >>"slíbila jsem rodině, že se ještě půjdeme podívat na
      >>místo
      >>XY" atd.
      >>
      >>Co si o tom myslíte ostatní?
      >
      >Naprosto souhlasim, malokdo se z nas zna, a tak vidina
      >rodiny za rohem je lakava a kazdy hned zmizi.
      >
      >Myslim, ze budeme mit dost starosti se spolu poznat a
      >rodina by byl rusivy element.
      >Jsem pro pouze mistni osoby bez rodin.

Dobrý den, jsem Vaše věrná tazatelka a souhlasím s p. Karlem, sejděte se bez partneru, proč tahat dřevo do lesa!!!!!Myslím, že si budete mít o čem povídat a poznávat se , Hezky si to užijte Vaše Radka
      >

• 8. 9. 2007 16:58

Ivča1 (neregistrovaný)

Dobře, jak chcete, ale popravdě, já bych bez rodiny nikam nejela, už kvůli tomu, že mám hodně malé dítě (navíc autem je to pohodlnější a rychlejší než několik přestupů). To je ale zase důvod, kvůli kterému se nikdo nemusí bát, že bych spěchala domů, protože těch společenských akcí mám málo, že si ráda každou užiju a rozhodně nespěchám domů:-)

Je pravda, že právě kvůli tomuhle jsem ohledně toho ubytování měla strach, aby se našla patřičná kapacita, ale pokud to vidíte takhle, tak pro mě stačí, pokud rodina bude někde v dosahu do řekněme 50-70 km, tak budu taky spokojená:-) Ale to už bych pro ně samozřejmě zařizovala sama.

Jinak už jsem psala, sraz bez partnerů považuju za samozřejmost, tam je brát rozhodně nechci!

• 9. 9. 2007 15:26

Vladík (neregistrovaný)

6.10. mohu i jindy, sama, vlakem, busem,jako lepší variantu vidím větší město,s noclehem, ať si to lze užít...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).