Re: Obchodní soud - závěrka r. 2006
Doporučuji vytisknout, podepsat a naskenovat. Adresy a postup pro zasílání je na www.justice.cz
Odevzdává se účetní závěrka (R,V,příloha), výroční zpráva, návrh na rozdělení zisku a jeho konečná podoba, zpráva o vztazích, zpráva auditora.
Koukněte na § 38i/c ObchZ
Hezký den!
Díky za info, nicméně se nemohu zbavit dojmu, že to není OK. Čas ukáže.
Hezký den!
Záleží na tom, zda jste zapsaná v obchodním rejstříku či nikoliv. Povinnost předání listin do Sbírky listin obchodního rejstříku mají pouze osoby a společnosti v něm zapsané. Pokud se vás to týká, zasílají se účetní výkazy (rozvaha, výsledovka), výroční zpráva, příloha a zpráva o vztazích. Auditované společnosti zasílají i zprávu auditora. Listiny se zasílají ve formátu PDF buď e-mailem nebo CD.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 9. 2007 14:40
Prosím o radu. Jsem začátečník a za loňský rok prý mám odevzdat daňové přiznání na obchodní soud v elektronické formě. Poradí mi prosím někdo co všechno musím odeslat, a jak? Mám to naskenovat, nebo poslat soubor. Nikdy jsem to zatím nedělala. Děkuji moc za odpověď.