Zima v kanceláři

• (neregistrovaný)

13. 9. 2007 6:52

Dobrý den,

nevím jestli někdo zareaguje , ale jelikož jsem měli v kanceláři ráno cca teplotu 17-18 stupňu, požádali jsme majitele firmy o povolení zapnout topení, alespoň ráno (máme plynové - termostat). Odpověď nás šokovala, prý je to moc brzo a stejně má být ode dneška tepleji. Tak je nám zima a čekáme na léto, to se pak asi ohřejeme dosyta.:((

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 9. 2007 7:02

P. (neregistrovaný)

Re: Zima v kanceláři
      no, to znám.ještě, že dneska mám opravdu zaměstnavatele jednoho z těch slušnějších a dávno mi v kanceláři topí. A dokonce i v létě když se mi zdálo být chladněji pořídil mi malé el. topení do doby než zapne kotel..... Tak držím palce neprochladněte a kdyby tak alespoň dlouho maroďte....

• 13. 9. 2007 7:32

Luba (neregistrovaný)

Já jsem se nikoho neptala a donesla jsem si do práce el. topodlo. Všichni mi záviděli a chodili ke mně. Místo 16 jsem měla asi 21. Teď už nám naštěstí topí.

• 13. 9. 2007 8:10

L. (neregistrovaný)

S tímto problémem se potýkám již 5 let a minulou zimu jsem vymohla přimotop(funguje jak se mu chce),protože při 15 st.se nedá dělat.Majitel je zde minimálně a když je tak stejně není 8hod.jako my.Proto si hledám nové zaměstnání (protože zdravotní problémy jako zánět ledvin či moč.měchýře není nic příjemného)
      přeji pevné nervy a teplotu nad 20st.

• 13. 9. 2007 10:57

Evelin (neregistrovaný)

OT..Tak asi je to na hodně místech stejný..já mám kancelář spíš jako průchodák, chodí se přezemne z obchodu k technikům...takže průvan,zima a šéf mi jen řekne, že se mám pořádně oblíct...a to nemluvím o tom, že už sem několikrát byla doma právě se zánětem moč. měchýře. Ale to vedení nezajímá...tak držím všem, kteří mrznout v kancelářích palce at vydrží do léta...hlavně se teple oblékat..:-) ..:-((

• 13. 9. 2007 12:15

Vladík (neregistrovaný)

Nám pronajímatelská firma topí až od října a od března už ne, bez ohledu na venkovní teplotu, platíme paušál za topení a prý si máme sehnat přímotopy, ale elektřinu platíme také paušálem... Kocourkov.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).