Re: Zima v kanceláři
no, to znám.ještě, že dneska mám opravdu zaměstnavatele jednoho z těch slušnějších a dávno mi v kanceláři topí. A dokonce i v létě když se mi zdálo být chladněji pořídil mi malé el. topení do doby než zapne kotel..... Tak držím palce neprochladněte a kdyby tak alespoň dlouho maroďte....
S tímto problémem se potýkám již 5 let a minulou zimu jsem vymohla přimotop(funguje jak se mu chce),protože při 15 st.se nedá dělat.Majitel je zde minimálně a když je tak stejně není 8hod.jako my.Proto si hledám nové zaměstnání (protože zdravotní problémy jako zánět ledvin či moč.měchýře není nic příjemného)
přeji pevné nervy a teplotu nad 20st.
OT..Tak asi je to na hodně místech stejný..já mám kancelář spíš jako průchodák, chodí se přezemne z obchodu k technikům...takže průvan,zima a šéf mi jen řekne, že se mám pořádně oblíct...a to nemluvím o tom, že už sem několikrát byla doma právě se zánětem moč. měchýře. Ale to vedení nezajímá...tak držím všem, kteří mrznout v kancelářích palce at vydrží do léta...hlavně se teple oblékat..:-) ..:-((
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 9. 2007 6:52
Dobrý den,
nevím jestli někdo zareaguje , ale jelikož jsem měli v kanceláři ráno cca teplotu 17-18 stupňu, požádali jsme majitele firmy o povolení zapnout topení, alespoň ráno (máme plynové - termostat). Odpověď nás šokovala, prý je to moc brzo a stejně má být ode dneška tepleji. Tak je nám zima a čekáme na léto, to se pak asi ohřejeme dosyta.:((