Re: Zrizeni ŽL
Dobrý den.
Nevím jestli jsem správně pochopila dotaz, ale na začátku podnikání je vám přiděleno živnostenským úřadem IČO !
a v totmo momentě můžete mít třeba 15 živnostenských llistů. Vše se stejným IČem. Podnikáte pod jedním IČ v různých oborech. Není v tom problém. (automechanik může mít i cukrárnu ;) )
snad vám to takto stačí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 9. 2007 11:48
Dobry den,
jsem student chci si zridit zivnostensky list. Bohuzel jsem se, ale zatim nikde nedozvedel zda muze jeden zivnostensky list zahrnovat dva ruzne obory podnikani.. Jelikoz pracuji jako grafik a chtel bych doucovat lidi na PC zvolil jsem si nasledujici skupiny (doufam, ze spravne).
24. Grafické práce a kresličské práce zpracování grafických návrhů a grafických úprav textů
- zhotovení technických výkresů
- zhotovení webových stránek
- písmomalířství
94. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software poskytování užití software
- implementace software
- pronájem software
- rozmnožování počítačových programů
- poradenství v oblasti software
- poradenství v oblasti hardware
- poradenství v oblasti komunikací a počítačových sítí
Byl by nekdo tak hodny a poradil mi zda je to mozne a pokud ne, tak zda je nejaka jina moznost, jak skloubit tyto dva obory dohromady.
Predem diky za jakekoliv odpovedi.