Re: Velikost místnosti při ubytování
Hm, nevím proč jsem si myslela, že jsem to tam od předrevolučních dob změnilo.... Asi ne.
Zřejmě Vás bude muset jen posilovat pocit, že to zvládli i mnozí před Vámi. Obávám se, že když si budete stěžovat, že Vám doporučí privát.
Hodně štěstí při studiu!
Dobrý den, když jsem si byla prohlédnout s dítětem o prázdninách intr na kterém je teď ubytované, zrovna mu přistavovali podkroví. Vychovatelka mi vysvětlila, že je to z důvodu úpravy prostor pro děti. Na každé je prý dle nějaké vyhlášky potřeba 5m2 plochy, což by při zvýšeném počtu prváků nesplňovali. Ale mám to jen z této informace a nevím zda to platí i pro VŠ koleje.
Jana H.
Děkuju všem za radu...uvidím, co se dá, či nedá dělat....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 9. 2007 12:38
Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat,ohledně ubytování na VŠ kolejích, kolik metrů ze zákona má mít místnost, jestliže v ní bydlí 3 osoby? Vrtá mi totiž hlavou, proč se máme mačkat za ty peníze na pokoji tři, když vybavení(Skříň, židle, police, stoly) jsou pro dva, jen postele jsou tři a místa je tam pro tři opravdu málo.