Re: školení nebo kurz
Andy má pravdu, že knížka asi vyjde levněji, ale myslím si, že pokud někdo nemá možnost prožít si své začátky po boku nějaké zkušenější kolegyně, tak může jako samouk dost pohořet. Když tady čtu některé dotazy, tak si kolikrát říkám, jak může mít někdo vůbec odvahu se bez základních vědomostí do mzdového účetnictví pustit. Můj zaměstnavatel sice říká, že když mám internet, nemusím jezdit na žádná školení, ale zatím mi vždycky zaplatil, o co jsem si řekla.
Zkuste se poptat po okolních úřadech práce na rekvalifikační kurzy. Mnohdy potřebují doplnit volná místa a berou i lidi, kteří si to zaplatí. Bývá to pro opravdové nefalšované začátečníky.
Poněkud dražší tip je toto:
http://www.studiow.cz/index.php
Tam zase bývají lektory opravdové kapacity ve svém oboru, autoři knih, které si kupujeme. Můžete si koupit buď celý cyklus přednášek pro začátečníky nebo si vybrat jen jednotlivou.
K prohlubování nabytých znalostí a řešení špeků, které nám život denně přínáší, je ovšem toto fórum bezkonkurenčně nejlepší, nejlevnější a nejrychlejší.
Re: školení nebo kurz
Ze své zkušenosti mohu doporučit
www.hvk.cz
mzdové účetnictví 2008
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 9. 2007 9:57
Dobrý den, jsem začínajíci mzdová účetní. Zajímalo by mě, jestli neví někdo, zda se dá absolvovat nějaký kurz nebo školení v této oblasti. Ale tak ,aby to opravdu bylo pro začátečníky. Každoročně navštěvuje školení mzdových účetních, ale to je fakt už spíš pro ostřílené účtařky. Nováček někdy neví o co jde. A pořád se vyptávat!? Všichni nejsou ochotní se dělit o sve znalosti jako tady. Děkuju.