Doklad o výši příjmu - student

• (neregistrovaný)

24. 9. 2007 9:15

Dobrý den, přinesli mi na potvrzení doklad o výši ročního příjmu za rok 2006 (k přídavkům) pro studenta, který u nás měl dohodu o provedení práce v září 2006. Měla jsem za to, že se do toho nepíší příjmy za prázdniny, ale on tady má vyplněn příjem i za červenec (jiný zamtel).

Mám vyplňovat i potvrzení studentovi, který u nás pracoval loni od června do srpna, tak které období mu tam mám napsat - celou dobu, co tady pracoval nebo jen červen? Mám v tom zmatek, protože příjem dítěte za prázdniny se do příjmů na přídavky nezapočítává.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 9. 2007 9:40

xy (neregistrovaný)

Re: Doklad o výši příjmu - student
      oni jsou pro studenty 2 tiskopisy
      klasický- velký - do toho napíšete všechny jeho čisté příjmy v roce(včetně prázdnin)
      a potom velikosti A4 - tam napíšete jen jeho čisté příjmy o prázdninách
      /pravděpodobně tyto příjmy potom od celkových odčítají/

• 24. 9. 2007 10:01

Dáša (neregistrovaný)

Děkuji za odpověď, takže když donese klasický dvoulist , napíšu vše, co vydělal. Pokud si donese ten "prázdninový" , tak jen prázdniny a pokud ne, tak mu to neodečtou a může mít nižší přídavky :-( Nevíte náhodou, jestli je někde na netu kalkulačka na výpočet přídavků?

• 24. 9. 2007 10:04

Líba (neregistrovaný)

http://www.vyplata.cz/vypocty/vypocetvysepridavkunadite.php?stayform=true

• 24. 9. 2007 10:50

i (neregistrovaný)

proto se ty formuláře vyplňují dva, aby tu část za ty prázdiny nezapočítaly do příjmu, tudíž se přídavky nesníží

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).